gta v para hilesi yapanlar veya yapmayı düşünenler

Evet aşırı pahalı her şey. Doğru düzgün parada kasılmıyor zaten olduğun yerde kalıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yetmiyor işte
Bütün arabaları tek seferde almaya veya en pahalı arabaları almaya çalışırsanız yetmez :D Yavaş yavaş kasmak daha zevkli(bence)

Bütün arabaları tek seferde almaya veya en pahalı arabaları almaya çalışırsanız yetmez :D Yavaş yavaş kasmak daha zevkli(bence)
Yani ben GTA'da ortalığı birbirine katmayı ve araba sürmeyi seviyorum :D
Ama az bir miktar basmama rağmen yedim.

Yani ben GTA'da ortalığı birbirine katmayı ve araba sürmeyi seviyorum :D
Ama az bir miktar basmama rağmen yedim.
Hilecileri banlamayı seviyor rockstar, sonuçta oyunu sürekli tekrar alıyorlar (yurt dışında ucuz) ve shark cardlardan da fena para kırdıkları için para hilesi vb. yapanları şaak diye banlıyorlar

hile yapcaktım üşendim ne diyor

Hilecileri banlamayı seviyor rockstar, sonuçta oyunu sürekli tekrar alıyorlar (yurt dışında ucuz) ve shark cardlardan da fena para kırdıkları için para hilesi vb. yapanları şaak diye banlıyorlar
Arkadaşım 5 Milyar bastı yemedi ben 20 Milyon bastım yedim :D
Kime denk gelirse heralde, neyse yedik artık yapacak bişi yok... Perma!

matematiğimin yetmediği kadar param var onlıne da önceden yapmıştım hala bitmiyor

Arkadaşlarla heist yapmak, playlist oynamak çok zevkli. Ayrıca heistten de güzel para kırılıyor. Prime gaming de her ay 500k veriyor.
En osuruktan şey 1 milyon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250 milyon basmıştım çok hızlı bir şekilde para bitmişti 220 milyon harcadım toplam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri