Hangi anakartı seçmeliyim?

Neden acaba? Farkı nedir?
Aralarında teknik özellik olarak pek fark yok.
Ekstra olarak S2H'de mosfet soğutma var.
MSI olan +kargo ücreti de içeriyor. Alıcıya toplam 550 TL civarında geliyor.
1600 AF işlemci için F/P olan uygun anakartı seçmek daha iyi.
B450M S2H model "499 TL+ücretsiz kargo" ile diğer anakarta göre hem fiyat avantajı sunuyor, hem aynı özelliklerde ve mosfet soğutma ile geliyor.

8 pin CPU ek güç girişi ve 7 renk için de olsa RGB FUSION desteği :).
Teşekkürler:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında teknik özellik olarak pek fark yok.
Ekstra olarak S2H'de mosfet soğutma var.
MSI olan +kargo ücreti de içeriyor. Alıcıya toplam 550 TL civarında geliyor.
1600 AF işlemci için F/P olan uygun anakartı seçmek daha iyi.
B450M S2H model "499 TL+ücretsiz kargo" ile diğer anakarta göre hem fiyat avantajı sunuyor, hem aynı özelliklerde ve mosfet soğutma ile geliyor.
Teşekkürler:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat segmentinde alabileceğim en uygun anakart bu mu sizce??

Anakart ve ekran kartı seçmede oldukça kararsız kaldım. 4500Tl altı kasa toplamaya çalışıyorum.

Anakart ve ekran kartı seçmede oldukça kararsız kaldım. 4500Tl altı kasa toplamaya çalışıyorum.
"4.500 TL ile sistem önerisi" benzeri bir başlık ile konu açıp, istediklerini detaylıca yazarsan, orada bütçene en uygun sistemi forumdaki arkadaşlar ile birlikte toparlarsın.
Zaten anakart konusunda 20 kişi öneri yapsa 19 kişi sana bu kartı önerecektir.

"4.500 TL ile sistem önerisi" benzeri bir başlık ile konu açıp, istediklerini detaylıca yazarsan, orada bütçene en uygun sistemi forumdaki arkadaşlar ile birlikte toparlarsın.
Zaten anakart konusunda 20 kişi öneri yapsa 19 kişi sana bu kartı önerecektir.
Ya genelde hazır sistem önerisi geliyor birde herkes farklı önerilerde bulunduğu için kafam çok karıştı. Teşekkürler tekrardan, konuyu açarım :)

Ya genelde hazır sistem önerisi geliyor birde herkes farklı önerilerde bulunduğu için kafam çok karıştı. Teşekkürler tekrardan, konuyu açarım :)
Eğer parça parça toplarım dersen, Cuma indirimlerini takip edebilirsin.
Orada sistem toplamak çok daha hesaplı oluyor. Biraz zamana yayıyorsun sadece.
Forum içerisinde indirimlerdeki ürünler ile ilgili bilgi ve alınır-alınmaz muhabbeti yaptığımız bir konu var.
İndirimler satışa açılmadan önce takıldığın soruları oraya sorabilirsin, forumdaki arkadaşlar bildikleri kadar yardımcı olacaktır.

Geri