Format atmalı mıyım?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,037
1641920196908.png

Dün gece pubg indirmek istedim 40 gb alan aldı yarın indirirm dedim ama hiç boş yer açmadı diye gözüküyor Spotify dan 18 tl çalınan adam gibiyim sinirim bozuldu böyle en baştan başlamak istiyorum sizce değermi içinde yüklü olan oyunlar

GTA 5
Forza 4
Genshin Impact
CS:GO
Valorant
League Of Legends
Witcher 3
Hades
(Hatırladığım bütün büyük oyunlar bunlar, diğer oyunlar 10 gb altı Zula,Minecraft Don't starve Together...)
Böyle flaşlı bir şey yapamayacağım kaybettim maalesef windowsta olan Sıfırla'yı yapsam mantıklı olurmu?

1641920423771.png

Alıntıyı görüntüle
Dün gece PUBG indirmek istedim 40 gb alan aldı yarın indirirm dedim ama hiç boş yer açmadı diye gözüküyor Spotify dan 18 TL çalınan adam gibiyim sinirim bozuldu böyle en baştan başlamak istiyorum sizce değermi içinde yüklü olan oyunlar

GTA 5
Forza 4
Genshin Impact
Valorant
League Of Legends
Witcher 3
Hades
(Hatırladığım bütün büyük oyunlar bunlar, diğer oyunlar 10 gb altı Zula,Minecraft Don't starve Together...)
Böyle flaşlı bir şey yapamayacağım kaybettim maalesef windowsta olan Sıfırla'yı yapsam mantıklı olurmu?

Alıntıyı görüntüle
Hocam böyle sıfırlamak yerine diski biçimlendirsen daha iyi olmaz mı? Tabi eğer hepsini silmek istiyorsan.

Hocam böyle sıfırlamak yerine diski biçimlendirsen daha iyi olmaz mı? Tabi eğer hepsini silmek istiyorsan.
SSD ve harddiskte gereksiz dolan dosyalar var bunları bulamıyorum o yüzden sıfırlamayı düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
Dün gece PUBG indirmek istedim 40 gb alan aldı yarın indirirm dedim ama hiç boş yer açmadı diye gözüküyor Spotify dan 18 TL çalınan adam gibiyim sinirim bozuldu böyle en baştan başlamak istiyorum sizce değermi içinde yüklü olan oyunlar

GTA 5
Forza 4
Genshin Impact
Valorant
League Of Legends
Witcher 3
Hades

Alıntıyı görüntüle
kanka çok doluysa en iyisi temiz kurulum sıfırlama gereksiz bana kalırsa

SSD ve harddiskte gereksiz dolan dosyalar var bunları bulamıyorum o yüzden sıfırlamayı düşünüyorum
Hocam eğer SSD 120GB ise SSD'de gereksiz dosya olduğunu düşünmüyorum. Harddiskiniz dolu olduğu için sağ tık>biçimlendir yaparsanız uğraşmamış olursunuz.

Pubg'nin steamdan üstüne sağ tıklayıp Yönet > Kaldır denedin mi?

Hocam eğer SSD 120GB ise SSD'de gereksiz dosya olduğunu düşünmüyorum. Harddiskiniz dolu olduğu için sağ tık>biçimlendir yaparsanız uğraşmamış olursunuz.
Sadece Rust ve Minecraft indirdim ssd ye ama 23 gb kaldı biraz saçma değilmi

Geri