hangisi daha iyidir ? ve huawei kullanmak istemiyorum ben de şuan var hiç beğenmiyorum
Tablet Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Tablet Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Tablet Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Tablet Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
xiaomihangisi daha iyidir ? ve huawei kullanmak istemiyorum ben de şuan var hiç beğenmiyorum
AMA. bana kalsa ipad air4 al. 6k falan 2.elleriişte be ben de xiomi tercih edecektim huawei daha iyi diğerlerine göre demenden korktum
knk ikinci el almak istemiyorum
iki tablet de 120 hz ıps ve 2k ekranı varknk pahalı ya eğer bir yerden kısabilirsem alırım
Knk işte en son yazdığın harmony OS Google uygulamalarının olmamasından dolayı hiç sevmiyorumiki tablet de 120 hz ıps ve 2k ekranı var
ikiside 13mp kamera
Huawei sd 865 iken xiaomi sd 860 yani daha düşüğü
huawei 128 xiaomi 256
HUAWEİ 4K iken XİAOMİ 5K
arada 1000tl var ve huawei işlemci daha iyi.
ama huawei Harmony OS Google uygulamaları yok.
Youtube izleyen biri isen çok xiaomi al
Bu arada attığım xiaomi'ler 2.el ama bazıları hiç kullanılmamış. Genellikle insanlar taksitle ürün alıp onu telefoncuya satar. Borcunu falan öder. Bundan dolayı hiç kullanmıyorlar.Knk işte en son yazdığın harmony OS Google uygulamalarının olmamasından dolayı hiç sevmiyorum