netflix'i crack olarak kullanmak mümkün mü?

Ben yalancı olmuyorum da sen hırsız olmuş olabiliyorsun crack kullandığın için. Spotify'ı da crack kullanmazsın.
Bırak bu tarz insanlarla uğraşılmaya değmez. Birisi GoW ne zaman kırılır, Netflix Cracklenir mi? Netflix'i nası crackeleyebilirsin ki inanılmaz. Git korsan izleyecek/dinleyeceksen google da arat burada ne saçma konular açıyorsun değil mi?

Bırak bu tarz insanlarla uğraşılmaya değmez. Birisi GoW ne zaman kırılır, Netflix Cracklenir mi? Netflix'i nası crackeleyebilirsin ki inanılmaz. Git korsan izleyecek/dinleyeceksen google da arat burada ne saçma konular açıyorsun değil mi?
Kısa yoldan bunu demeye çalışıyoruz, insanları kırmamaya çalışıyoruz olmuyor.

kız konularından iyidir
Kız konuları ne bilmiyorum ama bu konudan daha iyi olduğuna kalıbımı basarım. Bu konunun gerçek olma olasılığı < Hulk'un gerçek olma olasılığı.

Kız konuları ne bilmiyorum ama bu konudan daha iyi olduğuna kalıbımı basarım. Bu konunun gerçek olma olasılığı < Hulk'un gerçek olma olasılığı.
Anlamadığım şey neler yeniye soru sorunca cevap veren olmuyor o yüzden bizler de buralara yazıyoruz ama sizi fazla üzüyor heralde :D arkadaşlar eğer bakmak istemiyorsanız görmezden gelin

Anlamadığım şey neler yeniye soru sorunca cevap veren olmuyor o yüzden bizler de buralara yazıyoruz ama sizi fazla üzüyor heralde :D arkadaşlar eğer bakmak istemiyorsanız görmezden gelin
Beni neden üzsün, tam aksine sayenizde gecem şenlendi. Sert bir kahkaha patlattım.

Netflix crack = Başkalarının hesaplarını kullanmak yani hırsızlık
Netflix crack = korsan aracılığı ile Netflix özel içerikleri seyretmek
1642543096604.png

Ya kimlerle uğraşıyoruz ya engelledim gitti.
Aaa çok ayıp, öyle demeyin lütfen. Dahi arkadaşımız koskaca milyar dolarlık firmanın tek amacı olan ve tek uygulaması olan Netflix'i crackliyor oynat bakalım.

Ya Spotify'i de crack kullanmazsın. Bir bardak kahve parası ya ayıptır. Allah'ın cimrileri 10 liraniz da mı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri