yapılır aslındaOrtalama dedim zaten bende kendi hynix bellekli 3060ti mla 48 lere kadar görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OC ve UV yap.
Elektrik bedava mı?(Elektrik bedava)
değer olarak çok ucuz manasında dememiştimElektrik bedava mı?![]()
kötü etkiler. geçen ay 290 gelen elektrik bu ay 512tl geldi bende satıcam kartı bırakıcam miningiBu elektrik zamı yüzünden yapmayı bıraktım günlük 3 dolar alıyordum. Şimdi yapmaya devam etsem elektrikği nasıl etkiler .
20 günlük mining için 70 tl elektrik gelmişti bana. Zamlardan önce.kötü etkiler. geçen ay 290 gelen elektrik bu ay 512tl geldi bende satıcam kartı bırakıcam miningi
3060 ımı ekimde sattığımda günlük 3.5 4 dolar civarı veriyordu bi ara günlük 12 dolarları gördüğüm bile olmuştu baya düşmüş iyiki satmışım kartıBende 3060 NON LHR ile kazıyorum sabit 50 mh/s kazançlarım 2.5'tan 1.90'lara kadar düştü
Bende 5 dolara kadar gördüm max ama şuan ölmüş yani satmayı veya 2060 superle takaslamayı düşünüyorum3060 ımı ekimde sattığımda günlük 3.5 4 dolar civarı veriyordu bi ara günlük 12 dolarları gördüğüm bile olmuştu baya düşmüş iyiki satmışım kartı
Ben 9.200 tl ye satıp 7 bine 6600 xt aldım sende öyle yapmalısın bence 2060 super almak yerineBende 5 dolara kadar gördüm max ama şuan ölmüş yani satmayı veya 2060 superle takaslamayı düşünüyorum
Kaçak mı yani?değer olarak çok ucuz manasında dememiştimgerçekten bedava