Sanırsam saçınızda yağlanma da vardır.Arkadaşlar 3-4 yıldır kafam hep kepekli olurdu belli dönemler de daha çok olurken bazen azalıyordu ama her zaman mutlaka kepek olurdu
Devlet hastaneleri hep aynı ilaç ile geçiştirdi özel kilinige gittim bana bir şampuan yazdı sebamed kepegr ve yağlı saclar icşn olan modeli pahalı gibi gözükebilir ama hemen bitmiyor. Biraz sıksanız yeterli oluyor ben gğnde 1 kere yıkıyorum ılık su ile ve acı baharat turşuyu azalttım suan hiç kepek yara yok saçımda
Doktorun dediğine göre vücudun ürettiği bir yağdan kaynaklı imiş verdiği şampuan ve nemlendirici krem ile sorunumu çözdüm benSanırsam saçınızda yağlanma da vardır.
Bende de aynı sorun var ve çözümü yok en iyisi bir dermatoloğa gözükmek.
Bende de yağlanma ve kepek sorunu var ben çözemedim bir gün gözükmem lazım galiba benim deDoktorun dediğine göre vücudun ürettiği bir yağdan kaynaklı imiş verdiği şampuan ve nemlendirici krem ile sorunumu çözdüm ben
Doktora gitmek istemiyorsan dediğim şampuanın küçük boyutlarından al dene istersen bi zararı olacağını sanmıyorumBende de yağlanma ve kepek sorunu var ben çözemedim bir gün gözükmem lazım galiba benim de![]()