akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
bu var
birde
ustalar bu niye açılmyor java güncelledim girmiyor
Tlauncher dan gir derim en iyisi o.Alıntıyı görüntüle
bu var
birdeAlıntıyı görüntüle
ustalar bu niye açılmyor java güncelledim girmiyor
Tlauncher ZatenTlauncher dan gir derim en iyisi o.
Arkadaş zaten Tluncher logo dan ve çıkan mesaj penceresinden belli.Tlauncher dan gir derim en iyisi o.
Yüklerken Java update vardı yaptın mı onu ?Tlauncher Zaten
usta yeni bir şey gelmedi daha dün girdimYüklerken Java update vardı yaptın mı onu ?
JAVA'yı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Sonra GPU sürücülerinizi tekrar kurmayı, güncellemeyi deneyin. Aynı sorun vardı bunlarla çözmüştüm.usta yeni bir şey gelmedi daha dün girdim
java güncelledim girmiyor
Valla hocam anlayamadım 1 senedir neredeyse kullanıyorum hiç böyle bir hata almadım kuzenimle beraber girmek için yüklendiğinde Java yi silmisti tlauncher da silip tlauncher i yeniden sıfırdan kurdu kurarken de javayi onla beraber kurdu setupundakiyleusta yeni bir şey gelmedi daha dün girdim
Ve düzelmişti deneyebilirsen deneValla hocam anlayamadım 1 senedir neredeyse kullanıyorum hiç böyle bir hata almadım kuzenimle beraber girmek için yüklendiğinde Java yi silmisti tlauncher da silip tlauncher i yeniden sıfırdan kurdu kurarken de javayi onla beraber kurdu setupundakiyle
javayı silip tekrar yükledim zaten az önce düzelmedi. GPU sürücüsüneden şüpheleniyorum, daha yeni güncelledim dün.JAVA'yı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Sonra GPU sürücülerinizi tekrar kurmayı, güncellemeyi deneyin. Aynı sorun vardı bunlarla çözmüştüm.
Büyük ihtimalle.GPU sürücüsüneden şüpheleniyorum, daha yeni güncelledim dün.
düzelmedi güncelledimBüyük ihtimalle.
Alıntıyı görüntüle
düzelmedi güncelledim