❌İndirim Bitti! 3333₺ / Radeon RX 6500 XT / SINIRLI STOK

Olurmu öyle şey moruq kasa 5k ise itopya zararına mal satıp 4’e satar. her şey bizim için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30 saniye stokta kalmıştır ama satın alıp telefona sms gelmesi bile 30 saniye sürmez hadi sürse bile sizlik bir durum yok link önceden paylaşılmıştır arkadaş-akraba-çalışanlara diye düşünüyorum. Rica etsem kral bu konuyu detaylıca öğrenir misin sistemlerde de aynısı oluyor linkin erken dağıtılmasıyla ilgili parayla dağıtan bile olabilir çünkü o sistemleri alıp ertesi gün satışa koyup büyük kâr edilebiliyor. Bence kesinlikle incelenmeli. 🙏
Evet bencede öyle oldu son seferlere iyice sistemler açılmadan satışı yapılmaya başlıyor gibi Bi anda bitiyor. Önceleri en azından sepete eklerken bitiyordu şimdi sayfayı yeniliyoruz bitiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bitti.

Stok hala varken ve 3333 TL iken düşünen kaçırmasın arkadaşlar.

Bitti.

Selamlar fiyati uygun tamam. 64 bit olmasi sikinti yaratmazmi. Cogu yuksek oyunda 64 bit yeterli olacakmi ben ona takildim. 128 bit olsa dusunmeden alirdim. 64 bit olanada bu kadar talep sasirtti. Biliyorum ekran karti yok. Biraz daha zaman lazım sanirim. Talep olmazsa fiyatlar mecbur dusecek.

Selamlar fiyati uygun tamam. 64 bit olmasi sikinti yaratmazmi. Cogu yuksek oyunda 64 bit yeterli olacakmi ben ona takildim. 128 bit olsa dusunmeden alirdim. 64 bit olanada bu kadar talep sasirtti. Biliyorum ekran karti yok. Biraz daha zaman lazım sanirim. Talep olmazsa fiyatlar mecbur dusecek.
Fiyat 6k oldu zaten.

alana hayırlı olsun

arkadaşlar stoğa geldiği gibi haberdar olmam için napmam gerek ?

Alan gereksiz şahıslar sahibindene 5500e koymuş. Kendisinin kulakları bol bol çınlıyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,383
Üyeler
192,703
Son üye
kemaltarık
Geri