Xiaomi Sinyal güçlendirici alınır mı?

modemden 8 9 metre uzağa takarsan iş görür diye düşünüyorum benimkiyle arasında 15 16 metre var tahminen ama arada duvar yok mesla oda önemli
Modemden 3-4m uzağa takicagim hocam. Bahsettiğim 8-9 metre sinyali vermesini istediğim yer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam videosu var internette onu atayım
Çok iyi olur hocam :)

Rezervasyon derken hocam? Büyük ihtimal ürünü alınca ve videoyu izleyince anlarım da merak ettim. Birde bütçemi 200 civarı yapsam önerebilieceginiz bir model var mi?
Hocam diger modelleri kullanmadıgım için bişey diyemem ama bu fiyat bandında daha iyi olurmu bilemem
rezervasyon derken videoda repeatera modemden kalıcı rezervasyon alıyorsunuz nasıl anlatsam bilemiyorum ama videoyu izlerseniz anlarsınız

Bu ürün almak istiyorum ama sorularım var.
Öncelikle internetim iyi ama bilgisayar odam da bulunan modem salona hiç sinyal veremiyor.
Bu aldığım ürünü modemdem 2-3m ileri koridorun tam ortasına taksam, o zaman istediğim sinyal gücünü iyi kötü alabilir miyim?
Bu fiyat bandında daha iyisi varsa önerebilir misiniz?
Max bütçe 200 civarı ama yinede cok aşmak istemiyorum.
Bu ürün iyi gibi geldi.

@alpolojix
Aldım, memnunum.
Ama şansına bağlı.

Bu ürün almak istiyorum ama sorularım var.
Öncelikle internetim iyi ama bilgisayar odam da bulunan modem salona hiç sinyal veremiyor.
Bu aldığım ürünü modemdem 2-3m ileri koridorun tam ortasına taksam, o zaman istediğim sinyal gücünü iyi kötü alabilir miyim?
Bu fiyat bandında daha iyisi varsa önerebilir misiniz?
Max bütçe 200 civarı ama yinede cok aşmak istemiyorum.
Bu ürün iyi gibi geldi.

@alpolojix
aynısından 2 tane var bizim evde güzel yani alınabilir

Hocam 2.El Tenda AC5 veya Xiaomi 4A bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,862
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri