Plaka netleştiricek birileri lazım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

zHydra

80+
Reaksiyon skoru
8
merhaba 24 ocak 2022 tarihinde gasp edildim 25 ocak karakola gittik ama adamın plakası net gözükmediği için bir şey yapamadılar plakayı netleyebilcek birileri var mı

olay 5 arkadaş kartopu savaşı yapıcakken elimizdeki kartopları kayıyo ve ordan geçen bir arabaya isabet ediyor adam duruyor ve küfürler ediyor bizde kaçıyoruz korkudan orda eşyalarımızı unuttuyoruz adam ordaki eşyalarımızı alıp kaçıyor

video linki

olay 5 arkadaş kartopu savaşı yapıcakken elimizdeki kartopları kayıyo ve ordan geçen bir arabaya isabet ediyor adam duruyor ve küfürler ediyor bizde kaçıyoruz korkudan orda eşyalarımızı unuttuyoruz adam ordaki eşyalarımızı alıp kaçıyor
Hocam yalan söylemenize gerek yok arabalara kartopu attığınız videoda çok net anlaşılıyor araba gelirken yaklaşıyorsunuz ve 2 kişi arabaya atıyor.

İyi yapmış adam. Bildiğin arabayı beklemişsiniz. Huh!

merhaba 24 ocak 2022 tarihinde gasp edildim 25 ocak karakola gittik ama adamın plakası net gözükmediği için bir şey yapamadılar plakayı netleyebilcek birileri var mı

video linki
Birbirinizle mi savaşıyorsunuz?? Arabalara attığınız gayet belli

kartopu savaşı yapıcakken elimizdeki kartopları kayıyo ve ordan geçen bir arabaya isabet ediyor
Baya inandırıcı geldi.
Baya baya arabalara atıyorsunuz yani belli. Üstelemeye pek gerek yok . Arabanın içinden gözükene göre tek kişi var ve beş kişisiniz. Adam hulk çıkacak falan diye korkup mu kaçtınız? merak ettim.
Ne gibi eşyalarınız vardı?

Yalan söylüyorsun birde üstüne yalanı ortaya çıkartacak video atıyorsun. Sonra vay efendim ben mağdurum.

Baya inandırıcı geldi.
Baya baya arabalara atıyorsunuz yani belli. Üstelemeye pek gerek yok . Arabanın içinden gözükene göre tek kişi var ve beş kişisiniz. Adam hulk çıkacak falan diye korkup mu kaçtınız? merak ettim.
Ne gibi eşyalarınız vardı?
Plakayı netlemek için Keskinliği artırabilirler ama çözünürlükten dolayı pek işe yaramaz gibi

olay 5 arkadaş kartopu savaşı yapıcakken elimizdeki kartopları kayıyo
Ekran Alıntısı.PNG

Bu arkadaş sizinle güzel kartopu oynamış

Tüh ya nasıl arabaya gelmiş şansa bak

İstemeden olduğu o kadar belli ki 🤣

video linki
Kartopu nası kayıyo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri