Ayberkgümüş
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Ryzen 5 5600x için bios upadate olmadan destekleyen anakrt
Demek istediği şu bios update atmadan işlemciden görüntü alabileceğim bir anakart istiyorum. B350 felan alırsa bios update lazım ya ondan bahsediyor. Görüntü aldıktan sonra atar zaten.Bios update gerekiyor
Ryzen 5 5600x için bios upadate olmadan destekleyen anakrt
Ryzen 5000 ile doğrudan çalışan bir anakart yok ki. Hepsi bios update istiyor.Demek istediği şu bios update atmadan işlemciden görüntü alabileceğim bir anakart istiyorum. B350 felan alırsa bios update lazım ya ondan bahsediyor. Görüntü aldıktan sonra atar zaten.
EvetYine bütçe tahmin oyunu. Bence bütçe tahmini 800-900 TL. Bildim mi acaba.
Yine bütçe tahmin oyunu. Bence bütçe tahmini 800-900 TL. Bildim mi acaba.
Nasıl yapılır video linki varsa atarmısınızRyzen 5000 ile doğrudan çalışan bir anakart yok ki. Hepsi bios update istiyor.
Bios güncellemek zor bir şey değil zaten.
Elinizde 3. Nesil bir işlemci var mı?Nasıl yapılır video linki varsa atarmısınız
Yine bütçe tahmin oyunu. Bence bütçe tahmini 800-900 TL. Bildim mi acaba.
Nasıl yapılır video linki varsa atarmısınızRyzen 5000 ile doğrudan çalışan bir anakart yok ki. Hepsi bios update istiyor.
Daha almadım Alican sistem rtx 3050 ve r5 3600 ılıcak ama darboğaz olurmu diye düşünüyorumElinizde 3. Nesil bir işlemci var mı?
2600/3600 vb.
B550'ler direk istemiyor diye biliyordum.Ryzen 5000 ile doğrudan çalışan bir anakart yok ki. Hepsi bios update istiyor.
Ryzen 5 3600 alırsan bios güncellemeden görüntü alırsın.Daha almadım Alican sistem rtx 3050 ve r5 3600 ılıcak ama darboğaz olurmu diye düşünüyorum
Eğer düzeltmedilerse önceden desteklemiyorduB550'ler direk istemiyor diye biliyordum.
Tutturdum mu vay be, tutturdum diye bi mutlu oldum