Neler Yeni

Custom sıvı soğutma için bilgi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa kor
Bütçe
5000
Arkadaşlar custom sıvı soğutma kiti düşünüyorum bütçe 5 k pek bilgim de yok açıkçası sıvı soğutma hakkında set halinde baktım trde sadece corsair marka var 8.500 TL’ye oda bütçemi aşıyor benim bütçeme göre alabilir miyim yardımcı olur musunuz tek tek daha uyguna mı gelir gelirse parçaları söylerseniz sevinirim iyi forumlar

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben custom sıvı soğutma kullanıyorum. 5K ya sadece Aliexpress den parçaları tek tek söylersen toplayabilirsin ben öyle yaptım. Set halinde almak zaten mantıklı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa kor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben custom sıvı soğutma kullanıyorum. 5K ya sadece Aliexpress den parçaları tek tek söylersen toplayabilirsin ben öyle yaptım. Set halinde almak zaten mantıklı değil.
İşte yeni merak sardım sıvı soğutma işine parçaların ismini bilmiyorum yardımcı olur musun

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
İşte yeni merak sardım sıvı soğutma işine parçaların ismini bilmiyorum yardımcı olur musun
Su bloğu
Rakor
Radyatör
Boru
Soğutma sıvısı
Pompa ve rezervuar kombosu

Alman lazım. Rakorları ve boruları birbirine uyumlu alman lazım. Eğer sadece işlemciyi soğutacaksan sadece işlemci bloğu alsan olur hem ekran kartını hemde işlemciyi soğutacaksan hem işlemci bloğu hemde ekran kartı bloğu alman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa kor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Su bloğu
Rakor
Radyatör
Boru
Soğutma sıvısı
Pompa ve rezervuar kombosu

Alman lazım. Rakorları ve boruları birbirine uyumlu alman lazım. Eğer sadece işlemciyi soğutacaksan sadece işlemci bloğu alsan olur hem ekran kartını hemde işlemciyi soğutacaksan hem işlemci bloğu hemde ekran kartı bloğu alman lazım
anladım çok teşekkür ederim sadece görüntü için istiyorum anlık heves yani 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,185
Üyeler
172,794
Son üye
mustafa5225
Top Bottom