Sanırım 7700 alacağım. 7700x ile arasında pek fark göremedim oyunlarda. Ayrıca 7700 güç tüketimi ve sıcaklıkları çok yüksek geldi bana 9700x sıcaklık değerleri iyi ve güç tüketimi evet iyi ama fiyatlar arasındaki fark için değeceğini sanmıyorum. Sizce de öyle değil mi?İşlemci karşılaştırmalarını bol bol izlemen gerekiyor.
Bu arada bana anakart olarak öneride bulunabilir misiniz lütfen? 12k ya kadar çıkabilirim muhtemelen. Şu anakart bana çok cazip geldi ama tam emin değilim VRM tier list te A olarak listelenmiş. Ucuzluğunun sebebini anlamadım açıkçası.İşlemci karşılaştırmalarını bol bol izlemen gerekiyor.
x870 tier list videosunu izledikten sonra şu MSI pro x870 p wifi anakart hoşuma gitti aslında gönlüm x870 towhawk tan yanaydı ama onun indirimini kaçırdım taksit yapmadığı için. sizde önerir misiniz ?4K oyun oynarken işlemciye binen yük azalır. Yüzdelik kullanım azalır ve darboğaz kesilir. Yani 4K'da darboğaz olmadığı için aslında 12400F ve 9700X bile aynı fps verir. Anakartlarda Vatanda indirim vardı bu aralar. 6180 TL olan işinizi görür. X870 isterseniz o daha iyi model elbette.
Anakart modelleri, fiyatları ve anakart markaları en uygun özel taksit seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da!
Anakart modelleri, fiyatları ve anakart markaları en uygun özel taksit seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da!www.vatanbilgisayar.com
Evet alınır o çok iyi bir anakart.x870 tier list videosunu izledikten sonra şu MSI pro x870 p wifi anakart hoşuma gitti aslında gönlüm x870 towhawk tan yanaydı ama onun indirimini kaçırdım taksit yapmadığı için. sizde önerir misiniz ?