Klavyeme bir bardak su döküldü

YusufShn01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
641
Masada su vardı dirseğim değdi döküldü klavye üzerine 1 bardak. su dökülünce ışıkları gitmedi ama ben tuşlara basmadan USB kablosunu çektim klavyeyi ters yatırdım. 10 dakikadır o şekilde duruyor gece oyun oynamak istiyorum taksam sıkıntı çıkar mı yoksa sabaha kadar bekleyeyim mi ? saç kurutma makinesi geldi aklıma ama evdekiler uyuyor maalesef
Model: Everest KB-115

Masada su vardı dirseğim değdi döküldü klavye üzerine 1 bardak. su dökülünce ışıkları gitmedi ama ben tuşlara basmadan USB kablosunu çektim klavyeyi ters yatırdım. 10 dakikadır o şekilde duruyor gece oyun oynamak istiyorum taksam sıkıntı çıkar mı yoksa sabaha kadar bekleyeyim mi ? saç kurutma makinesi geldi aklıma ama evdekiler uyuyor maalesef
Takın bence bir şey olmaz hocam. Bizim burdan bir şey söylememiz pek mümkün değil.

bana sorarsan olur 10dk da içerisindeki su kurumaz kısa devre yaparsa çuflarsın sabret yarına kadar
ekran kartını suya sokuyor adamlar kurudktan sonra hiçbir şey olmamış gibi kullanıyor bekle yarın sorunsuz kullanırsın
kaloriferin üstüne falan koy

tuşlarını çıkar baş aşağı koy bir yere altına peçeteyle, ya da kalorifer açıksa altına kuru bir bez-havluyla beraber peteğin üstüne bırakabilirsin, petek çok sıcaksa kalmasın uzun süre değilse sabaha kadar bırak

Knk yatır prince o kabı da kaloriferin altına koy yarına kadar bir şeyi kalmaz

Bu saate kadar beklettim baş aşağı şekilde. kuruladım taktım sorunsuz çalışıyor

takma kuruması lazım tam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu saate kadar beklettim baş aşağı şekilde. kuruladım taktım sorunsuz çalışıyor
şimdilik sorunsuz çalışıyor =)

lan

nkgklfhndflşhndfkğihjsdfgopühjdlfgkphnmdfkoghjfgklşhndfgkğhndfgklih
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden bu kadar acelecisiniz ki ıslak kalmıstır kısa devre yapmıs olabilir yapabiliceğin pek bişe yok
içini açıp kurutayım mı ?

olabilir daah sonradan basmıyan tuşalrın switchlerinde değiştirebilirsiniz
switch değiştirmek nedir bilmiyorum. bozulmuş diyorsan atarım eski zaten yeni almayı da düşünüyordum

switch değiştirmek nedir bilmiyorum. bozulmuş diyorsan atarım eski zaten yeni almayı da düşünüyordum
açıp kurutiyimmi diyince anlarsınız sanmıştım hiç uğraşmayın zaten değiştiricekmşsiniz bi açıp öyle kurutmayı deneyin bide 1g falan kullanmayın düzelebilir

Geri