Klavyeme bir bardak su döküldü

açıp kurutiyimmi diyince anlarsınız sanmıştım hiç uğraşmayın zaten değiştiricekmşsiniz bi açıp öyle kurutmayı deneyin bide 1g falan kullanmayın düzelebilir
daha önce içini birkaç kez açtım temizlik için yani switchleri söktüm daha önce ama anlamadığım şey şu; söküp temizleyip takayım mı yoksa yeni switch al mı diyorsun

daha önce içini birkaç kez açtım temizlik için yani switchleri söktüm daha önce ama anlamadığım şey şu; söküp temizleyip takayım mı yoksa yeni switch al mı diyorsun
switchlerinin sökülebilir oldugnu sanmıyorum o klavyenin switch dediğim şey tuşun altında olan şeyde çok pardon mekanik kullana kullana mebranı unutmusum mebranmı klavyeniz

switchlerinin sökülebilir oldugnu sanmıyorum o klavyenin switch dediğim şey tuşun altında olan şeyde çok pardon mekanik kullana kullana mebranı unutmusum mebranmı klavyeniz
evet mebran

mebranlarda bi dokunmatik kağıt gibi bişe vardı yanlış hatırlamıyorsam altında böyle oraya su girmiş olabilir onu temizlediğniizde çalışabilir
images.jpg

bu kağıt işte temizlersen büyük oranda çalışma ihtimali var

Benim klavyeme yarım bardak su döküldü ve klavye rastgele tuşlara basmaya başladı. Bende tek tek tuşlarını çıkardım vidalarını söktüm ters yatırıp 30 dakika bekledim. Sonra sorunsuz çalıştı. Saç kurutma makinesi zararlı diyorlar.

Benim klavyeme yarım bardak su döküldü ve klavye rastgele tuşlara basmaya başladı. Bende tek tek tuşlarını çıkardım vidalarını söktüm ters yatırıp 30 dakika bekledim. Sonra sorunsuz çalıştı. Saç kurutma makinesi zararlı diyorlar.
seninki de mi mebran klavye ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mebranlarda bi dokunmatik kağıt gibi bişe vardı yanlış hatırlamıyorsam altında böyle oraya su girmiş olabilir onu temizlediğniizde çalışabilirAlıntıyı görüntüle

bu kağıt işte temizlersen büyük oranda çalışma ihtimali var
evet bundan var şimdilik ters çevirdim sabaha kadar dursun yarın bakacağım düzelmezse içini açıp dediğini yaparım sağol

seninki de mi mebran klavye ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bundan var şimdilik ters çevirdim sabaha kadar dursun yarın bakacağım düzelmezse içini açıp dediğini yaparım sağol
Hayır, Gamepower Warlock Compact.

Geri