Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,524
Uygun.
Uygun olmasa ne olurdu?Uygun.
AlamazdıkUygun olmasa ne olurdu?
Öyle değil fiyat diyorum canımın içi.Alamazdık![]()
Nazı ya?Uygun.
Pahalı hocam. Dün daha ucuzdu?![]()
Valla hocam evet ilk gördüğümde birisi 11.6K diğeri 11.9K'idi konuyu açacağım zaman tekrar girip baktığımda zam yapılmışE bunlar dün daha ucuzdu![]()
Asla etmeyecek bi kart yav. Gözümüzde büyütüyoruz bu kartı yokluktan.Solo 3050 yi 7k çıkarmak için yol yapıyorlar
Nazı ya?
Oyun performansı beklediğimden iyi geldi. o yüzden ben bu sistemlerin 10k-13k arası her fiyatı hak edeceğini düşünüyorum.Öyle değil fiyat diyorum canımın içi.
Bak sen paşama bak. Mining diye şikayet eden firmalar bu sefer de oyun performansından dolayı mı yüksek fiyata satıcak ah canımm.Oyun performansı beklediğimden iyi geldi. o yüzden ben bu sistemlerin 10k-13k arası her fiyatı hak edeceğini düşünüyorum.
Bak sen paşama bak. Mining diye şikayet eden firmalar bu sefer de oyun performansından dolayı mı yüksek fiyata satıcak ah canımm.
o fiyata gider 2060 alırım hem mining perf hem oyun perf daha yüksekOyun performansı beklediğimden iyi geldi. o yüzden ben bu sistemlerin 10k-13k arası her fiyatı hak edeceğini düşünüyorum.
O fiyata 2060 sisitem bulursan banada söyleo fiyata gider 2060 alırım hem mining perf hem oyun perf daha yüksek
şuan değil ancak bazen indirimler ile düşüyorO fiyata 2060 sisitem bulursan banada söyle