B450 chipset Anakart tavsiyesi

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
800
AMD ryzen 5 3500x işlemcim var ekran kartı gtx 660 var onu yukselticem şuan elimde msi b450m a pro max var fakat değiştiricem memnun değilim bana 700 800 lira civarı fiyat performans açısından güzel bir anakart tavsiye edebilirmisiniz

AMD ryzen 5 3500x işlemcim var ekran kartı gtx 660 var onu yukselticem şuan elimde msi b450m a pro max var fakat değiştiricem memnun değilim bana 700 800 lira civarı fiyat performans açısından güzel bir anakart tavsiye edebilirmisiniz
Niye memnun değilsin ki? Bence fazlasıyla yeterli bir anakart ama değiştirmek istiyorsan niye değiştirmek istediğini, neyin eksik geldiğini söyle ona göre bir model önereyim 😀

B450m den b450 e geçmek çok mantıklı değil dostum overclock yapıcam diyorsan anca öyle iyi bir model alırsın. ARGB soket isteğin varsa B550m geçebilirsin

Niye memnun değilsin ki? Bence fazlasıyla yeterli bir anakart ama değiştirmek istiyorsan niye değiştirmek istediğini, neyin eksik geldiğini söyle ona göre bir model önereyim 😀
Reis sorun var bilgisayarda anlamadım harrddisk 320 GB 350 olarak felan gözüküyor siliyorum tekrar bölüyorum harddiski olmuyor ssd felan çıkarıyorum hayla takılı gözüküyor çalışmıyor gibi sorunlar var bende anakart tan diye düşünüyorum değiştirmek istedim

harrddisk 320 GB 350 olarak felan gözüküyor siliyorum tekrar bölüyorum harddiski olmuyor ssd felan çıkarıyorum hayla takılı gözüküyor çalışmıyor gibi sorunlar var bende anakart tan diye düşünüyorum değiştirmek istedim
Yanlış düşünmüşsün. Sorunun kaynağını bilmeden tahmin yürüterek parça değiştirmek sadece gereksiz masrafa sokar.

Ayrıca;
800 TL bütçe ile B450M Pro-Max'ten, başka bir B450M modeline geçmek =

Eğer depolama birimlerinin bağlantılarını sistem açıkken tak çıkar yapıyorsan, kısa süreliğine de olsa sistemde veya bilgisayarım kısmında görünebilir. Ama bunları kullanmak istediğinde kullanamazsın. Çünkü anakartının bu verileri saklayacak bir yeri yok.

Yaşadığın sorunu tam olarak anlatırsan, üyeler daha iyi yardımcı olacaktır.

Geri