Atakanyıldırım
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
Evet bir tık fazla tozlanıcak ama ısı değerlerin ciddi manada düşücek 2 3 hafta ara ile temizlemen taktirde sıkıntı olmayacaktır.Aşırı tozlu ortamda değilsen.
biraz zorlaman lazım kasanın ön tarafının tam altına elini sokunca çıkıntı var mı ön tarafı çıkartmak içinBaktim ama cikmiyor cektim yukari kaydirdim assa cektim cikmadi
Baktim ama cikmiyor cektim yukari kaydirdim assa cektim cikmadi
Ondeki camin var ama zorlayinca cikmiyor oynamiyor bile cozemedim vallabiraz zorlaman lazım kasanın ön tarafının tam altına elini sokunca çıkıntı var mı ön tarafı çıkartmak için
bakOndeki camin var ama zorlayinca cikmiyor oynamiyor bile cozemedim valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapiskanli sanirim
Hocam kumandadan s+ bastığınızda hızın artması lazım uğraşmayın kasaylaOndeki camin var ama zorlayinca cikmiyor oynamiyor bile cozemedim valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapiskanli sanirim
S - ye basinca arka fan duruyor + ya basinca calisiyor baska birsey olmuyorHocam kumandadan s+ bastığınızda hızın artması lazım uğraşmayın kasayla
Aynen cikardim simdibak
bu videodaki 5.12 ci saniyeyi aç orda adam elini nereye atıyor bak oraya sende elini at ve çıkart biraz zordur evet
Ama bence yinede havas calisiyor bu fanlar kasa fanlaribak
bu videodaki 5.12 ci saniyeyi aç orda adam elini nereye atıyor bak oraya sende elini at ve çıkart biraz zordur evet
helal olsunAynen cikardim simdi
helal olsunşimdi sıcaklıklara birde böyle bak istersen yan kapağıda sök
Ekran karti ayni 54 filan suan islemci 36 40 arasiheh şükür ısı değerlerini bekliyorum
işlemci çok güzel eskiden kaçtı işlemciEkran karti ayni 54 filan suan islemci 36 40 arasi
Eskisine bakmadim da sanirim 40 50 civariydiişlemci çok güzel eskiden kaçtı işlemci