Öneri 2000 TL'ye Oyuncu koltuğu önerisi

em1r oK?

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,224
Bütçe
2000
Arkadaşlar iyi haftasonu dilerim. 25k kasa dahil her şeye verdik taburede oturuyoruz belim ağrıyor artık :) Yaklaşık 2.000 TL bütçem var. Size zahmet kaliteli ve rahat bulduğunuz malzeme kalitesi leş gibi olmayan, arkaya yaslandığımda rahatsız etmeden film izleyebileceğim bir koltuk arıyorum. Varsa bildiğiniz gördüğünüz kullandığınız tavsiyelerinizi bekliyorum. Kaliteye göre maksimum 200-300TL daha çıkabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

upp+++

Son düzenleme:
Hawk Fab serisine bakabilirmisiniz.
Hocam 2900 civarında kendisi bütçemi aşmakta, önerisi olan yok mu arkadaşlar ?

Arkadaşlar önerisi olan yok mu ?

Son düzenleme:

trendyolda gördüm hocam alışverişim trendyolda olacak bakiye yükledim geri çekemiyorum uğraşmakta istemiyorum bakacağım attığınıza.

İsterseniz Yarı Kumaş Olarak

Aynı marka aynı model fakat Fabric olanın oturduğunuz yerleri kumaş. Renk çeşitleri de var.

Aslaaa.

Aynı marka aynı model fakat Fabric olanın oturduğunuz yerleri kumaş. Renk çeşitleri de var.

Aslaaa.
Kötü müdür hocam?

Aslaaa.
2. pek hoşuma gitmedi hocam 1. yi inceleyeceğim şu an aklımda sırasıyla

xdrive 15

ofisel prime var

Aslaaa.
Niye asla kanka

Niye asla kanka
Kötü müdür hocam?
Hocam o fiyata başka koltuklara bakmak çok daha iyidir. xDrive'ın en ucuz koltuğu olduğu için bazı sıkıntıları var. Koltuk çok sert
kolçakları çok kötü. Zaten o koltuğun montajında bir kaç kişiye vidalar vesaire yanlış gönderilmiş. Birisine xDrive başka vida göndereceğiz diye 2 hafta civarı bekletmiş vs vs. O fiyatlara xPrime alınabilir veya Rampage'in koltuklarına bakılabilir. Tabii Trendyol zorunlu olmasa Hawk var ama Trendyola bakiyeyi yüklemiş arkadaş.

Sahibinden.com'da her markadan sıfır ve 2. el koltuklar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,139
Üyeler
187,456
Son üye
Enes2e
Geri