Opps evet dostum 200+ gb miş. Ama steamde 60 GB yazıyor diye sorabilirsin. Steam comminutede yazıyor.birisi söylemişti oyun 293gb yer kaplıyormuş o yüzden sordum sizde kaç gb yer kaplıyor
90-120 GB arası kaplıyor. 300 GB kaplaması için tüm DLC'leri indirmeniz, satın almanız gerek. Ek olarak Yüksek boyutlu Modlar var atölyede, onları kurmanız lazım.birisi söylemişti oyun 293gb yer kaplıyormuş o yüzden sordum sizde kaç gb yer kaplıyor
çok saçma nerdeyse bi ssd yer kaplıyorOpps evet dostum 200+ gb miş. Ama steamde 60 GB yazıyor diye sorabilirsin. Steam comminutede yazıyor.
oyun sarıyor mu tek başına oynadıysanız eğer90-120 GB arası kaplıyor. 300 GB kaplaması için tüm DLC'leri indirmeniz, satın almanız gerek. Ek olarak Yüksek boyutlu Modlar var atölyede, onları kurmanız lazım.
Evet.bencede saçma.salla witcher, half life yada başka serilere yönel derim. Ark satın mı aldın?çok saçma nerdeyse bi ssd yer kaplıyor
Hdd yok mu?çok saçma nerdeyse bi ssd yer kaplıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun sarıyor mu tek başına oynadıysanız eğer
Az önce sizin için indirmeye başlattım 54 GB gösteriyordu fakat kaldırma kısmına gelince 125 GB olduğunu gördüm.Oyunun indirmesi 54 GB.
Tek başına sarmıyor. Tabi kişiden kişiye değişir ama Ark Discord sunucuları var. Oradan arkadaş bulup oynarsın.oyun sarıyor mu tek başına oynadıysanız eğer