evga gtx 970 son sürüme güncelledim ama oyun oynayamıyorum

Syacard

80+
Reaksiyon skoru
24
son driver ı yükledim oyuna giriyorum donup pc reset atıyor yada oyun kapanıyor furmark da yapamıyorum msı afterburner açınca çok fena kasıyor yada görev yöneticisinden performans kısmına geldiğimde feci şekilde kasıyor yardımm.

Kanka kasmalar ekran kartından dolayı olmaz Ramadan falan dolayı olur yapacağın işlem win+r tuşlarına bas sonra msconfig yaz gir yukarıdan 2. Katorogiye gir orda yapılandırma yazar gir oraya Ramin kaç çekirdek de onu seç aynı şekilde Rami de seç düzelir bende de olmuştu driver özel yetki alıp yanlış ayarlandirma yapabiliyor

Kanka kasmalar ekran kartından dolayı olmaz Ramadan falan dolayı olur yapacağın işlem win+r tuşlarına bas sonra msconfig yaz gir yukarıdan 2. Katorogiye gir orda yapılandırma yazar gir oraya Ramin kaç çekirdek de onu seç aynı şekilde Rami de seç düzelir bende de olmuştu driver özel yetki alıp yanlış ayarlandirma yapabiliyor
resim atarmısn göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1643730995742.png

buysa olmadı kasma devam ediyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1