sizinki fiber değil ki vdslArkadaşlar şuan altyapım 66mbps'ye kadar destekliyor, sizce 50'lik paket mi alayım yoksa 66 kullanabilmeme rağmen 100lük'mü alayım, arada ki 16mbps'lik hız çok bir fark yaratır mı? Birde hangi markaları önerirsiniz?
binanıza kutu takıldı mı?aslında fiber altyapı gelmişti ama neden böyle gözüküyor bende anlamadım
Kabloneti arayın sorun hocam en iyisionu bilmiyorum fakat binamı sorgulattığımda fiber bulunmaktadır yazıyor Alıntıyı görüntüle
8 senelik tecrübem ile her sorunu yanıtlayabilirim hala kullanmaktayım kabloneti. Kablonetin kendi ayrı altyapısı bulunmakta fiber olarak siz VDSL hattınızı ister iptal edin ister etmeyin kablonet şuan alabilirsiniz önerimdir.onu bilmiyorum fakat binamı sorgulattığımda fiber bulunmaktadır yazıyor Alıntıyı görüntüle
çoğu arkadaşımda kullanıyor güzel bir sağlayıcı fakat fiyatlar çok uçmuş ya8 senelik tecrübem ile her sorunu yanıtlayabilirim hala kullanmaktayım kabloneti. Kablonetin kendi ayrı altyapısı bulunmakta fiber olarak siz VDSL hattınızı ister iptal edin ister etmeyin kablonet şuan alabilirsiniz önerimdir.
Verdiği hizmet yanında ucuz aslında eğer sen ocakta abone olsaydın fiyatlar daha düşüktü her Şubat yenileniyor fiyatlar kur çok oynarsa yazın değiştirirler.çoğu arkadaşımda kullanıyor güzel bir sağlayıcı fakat fiyatlar çok uçmuş ya
taahhüt yüzünden şuan bir şey yapamıyorum, 2 ay sonra bitecek o yüzden şuan bakmaya başladımVerdiği hizmet yanında ucuz aslında eğer sen ocakta abone olsaydın fiyatlar daha düşüktü her Şubat yenileniyor fiyatlar kur çok oynarsa yazın değiştirirler.
Anladım verdiğiniz paranın hakkını verirler ben internete 28 TL ödüyorum aslında çok ucuz değil mi? Fiber birde fakat yayınına 62 TL ödüyorum yayın maslaflı çünkü eğer gpoj değil ise koaksiyel ile evinize gelir ve koaksiyel de hem yayın hem İnternet için çok maliyetli parçalar kullanılıyor.taahhüt yüzünden şuan bir şey yapamıyorum, 2 ay sonra bitecek o yüzden şuan bakmaya başladım
akıllı sınırsız 100mbps bile 220tl olmuş, 95tl olduğunu hatırlıyorum ya çok artmış gerçekten 2 katından fazlaAnladım verdiğiniz paranın hakkını verirler ben internete 28 TL ödüyorum aslında çok ucuz değil mi? Fiber birde fakat yayınına 62 TL ödüyorum yayın maslaflı çünkü eğer gpoj değil ise koaksiyel ile evinize gelir ve koaksiyel de hem yayın hem İnternet için çok maliyetli parçalar kullanılıyor.