Yardım HD 6850 Fps Ve Driver Sorunu

Bur4kkkk

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar dün hd 6850 ekran kartı aldım.Kartın 2 driveri var birisinde beta yazıyor Crimson editon bunu kurdum ve Gta 5 girdim işlemcim q8400 ram 8gb 1024/768de 40 60 fps arası alıyorum sanırım darboğaz yapıyor yada driver beta ondan kaynaklı olabilir.(nerdeyse benimle aynı sistemlerin testlerine baktım benden yüksek fps alıyorlar +70 üstü) catalyst driveri indirdim kuramıyorum bu hatayı veriyor.
resim_2022-02-02_183216.png
sizce problem işlemcidenmi driverdenmi kaynaklı

Merhaba arkadaşlar dün hd 6850 ekran kartı aldım.Kartın 2 driveri var birisinde beta yazıyor Crimson editon bunu kurdum ve Gta 5 girdim işlemcim q8400 ram 8gb 1024/768de 40 60 fps arası alıyorum sanırım darboğaz yapıyor yada driver beta ondan kaynaklı olabilir.(nerdeyse benimle aynı sistemlerin testlerine baktım benden yüksek fps alıyorlar +70 üstü) catalyst driveri indirdim kuramıyorum bu hatayı veriyor.Alıntıyı görüntüle sizce problem işlemcidenmi driverdenmi kaynaklı
Bilmiyorum bende de var dostum. Ben gta 5 de 40 fps alıyordum hatırladığım kadarıyla 2k da ama.

Sistemin 64 bittir büyük ihtimal 64 bit olanı indirmelisin.

Win10 için kurmak istiyorsan farklı bir yolda deneyebilirsin.
Önce driveri indiriyorsun (indirmişsin zaten)
Ağ bağlantısını kesiyorsun.
Aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcıları (ekran kartı driver ini) siliyorsun .
Catalyst Control Center yüklemesini başlatıyorsun
Yükleme bitince interneti açabilirsin.

DDU ile driverı sil ve Crimson Beta kur. Fotodam gördüğüm kadarıyla Windows ,7 kullanıyorsun galiba.

DDU ile driverı sil ve Crimson Beta kur. Fotodam gördüğüm kadarıyla Windows ,7 kullanıyorsun galiba.
evet w7ydi dün w10 yükledim catalyst kurdum gta 5 girdim cpu usageye baktığımda 4 çekirdeğin dörtü de 95in altına düşmüyor işlemcide sıkıntı var darboğaz yapıyor

evet w7ydi dün w10 yükledim catalyst kurdum gta 5 girdim cpu usageye baktığımda 4 çekirdeğin dörtü de 95in altına düşmüyor işlemcide sıkıntı var darboğaz yapıyor
Catalyst'i sil lütfen. O kart ile en iyi sonucu Crimson Beta veriyor, bende ve @crazyreign'de de aynı kart var.

Geri