hezarfenc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 455
Amacım oyun. Hikayeli seviyorum. Fps delisi değilim arada oynarım
Tercihim 27 incGigabyte ama 27" zorunlu değilse 24GN650-B tavsiye ederim
![]()
LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.200,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam monitörlerde 27 inc için 2k öneriliyor almışken 2k almanızı öneririm. fakat bütçe yetmiyorsa gigabyte almanızı öneririm parlaklık bakımından gamepower çok fazla olmuş pek verim alınmaz. 300cd/m2 bir monitör için maks olmalı bence. birde hikayeli oyun için tabii ki ips alınmalı gamepower monitör va panel daha çok fps oyunlarda işinize yarar yani şuanlık gigabyte monitör tam size uygun sanırım isterseniz başka monitörlerde araştırayım?Amacım oyun. Hikayeli seviyorum. Fps delisi değilim arada oynarım
Bütçem max 2600. 27 İnc istiyorum. Varsa başka öneriniriniz alırımhocam monitörlerde 27 inc için 2k öneriliyor almışken 2k almanızı öneririm. fakat bütçe yetmiyorsa gigabyte almanızı öneririm parlaklık bakımından gamepower çok fazla olmuş pek verim alınmaz. 300cd/m2 bir monitör için maks olmalı bence. birde hikayeli oyun için tabii ki ips alınmalı gamepower monitör va panel daha çok fps oyunlarda işinize yarar yani şuanlık gigabyte monitör tam size uygun sanırım isterseniz başka monitörlerde araştırayım?
İps monitörlerde ışık sızması var diyorlarhocam monitörlerde 27 inc için 2k öneriliyor almışken 2k almanızı öneririm. fakat bütçe yetmiyorsa gigabyte almanızı öneririm parlaklık bakımından gamepower çok fazla olmuş pek verim alınmaz. 300cd/m2 bir monitör için maks olmalı bence. birde hikayeli oyun için tabii ki ips alınmalı gamepower monitör va panel daha çok fps oyunlarda işinize yarar yani şuanlık gigabyte monitör tam size uygun sanırım isterseniz başka monitörlerde araştırayım?
hocam bende ips bir monitör kullanıyorum bir sorun yok. monitörü alıp gerekli testi yapınca bir sorun varmı anlaşılır zatenBütçem max 2600. 27 İnc istiyorum. Varsa başka öneriniriniz alırım
İps monitörlerde ışık sızması var diyorlar
Ekran kartım 2k oynatmaz27" inç kullanıcısı olarak 2k altında kesinlikle almayın. Monitörde HD'lik ne yazık ki yok. 21"lik 2. ekranım daha hd 27" ekranıma göre alacaksanız kesinlikle 24" olan gigabyte alın derim.. 27" kesinlikle tercih etmeyin 2k olmadığı sürece.....
O zaman kesinlikle 24 inç alın hocam benden tavsiye size. 27" aldığınızda keşke 24" alsaymışım diyeceksiniz.. 2. ekranıma ne zaman baksam moralim bozuluyor. 27" bir tık bulanık kalıyor 1920x1080'de.Ekran kartım 2k oynatmaz
hocam arkadaşlarında dedigi gibi 2k öneririm fakat 2k fiyatlarınada baktım bütçeyi baya aşıyor bütçeye biraz daha ekleme şansınız varsa bekleyin 2k 27inc alın yoksa o butçede en iyi 24 inc alınabilir isterseniz youtubeden 1080p 27 inc monitörlerin incelemesine bakabilirsinizBütçem max 2600. 27 İnc istiyorum. Varsa başka öneriniriniz alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İps monitörlerde ışık sızması var diyorlar
Reis Gamepower X40 240Hz internet cafede deneyimledim acayip ghosting sorunu var bunu araştır bence x20 yiAmacım oyun. Hikayeli seviyorum. Fps delisi değilim arada oynarım