Pompadan geliyor olmasın o ses. Eğer öyleyse deviri biraz düşünürseniz ses azalır. Ben öyle yaptım şuan sessiz çalışıyor.merahbalar sıvı soğutmamdan coil whine sesi geliyor fanları bir temizlemek istiyorum neyle temizleyebilirim şimdiden teşşekkürler
Pompadanmı tam emin değilim fakat başka forumlarda açtığımda cool whine az var dediler gerildimPompadan geliyor olmasın o ses. Eğer öyleyse deviri biraz düşünürseniz ses azalır. Ben öyle yaptım şuan sessiz çalışıyor.
Pompa devrini düşürrsem performans azalmazmıPompadan geliyor olmasın o ses. Eğer öyleyse deviri biraz düşünürseniz ses azalır. Ben öyle yaptım şuan sessiz çalışıyor.
Gerilmeyin hocam pompa sesi o. Dediğim gibi devir düşerse seste azalır yada biter. Benim msi sogutmada ve şuan kullandığım nzxt olanda vardı. Devir düşürünce ses gitti.Pompadanmı tam emin değilim fakat başka forumlarda açtığımda cool whine az var dediler gerildim
Sıvı soğutmadan cool whine olması aklım almıyor trollendimi düşünüyorum ilkkez böyle bir şey duydumGerilmeyin hocam pompa sesi o. Dediğim gibi devir düşerse seste azalır yada biter. Benim msi sogutmada ve şuan kullandığım nzxt olanda vardı. Devir düşürünce ses gitti.
Anakart da Smart fan özelliği varsa onu da açabilirsiniz. Ayrıca dereceye göre düşürün zaten derece yükselince tam performansa geçer. Fanlar da hızlı döneceğinden o ses daha az rahatsız eder.Pompadanmı tam emin değilim fakat başka forumlarda açtığımda cool whine az var dediler gerildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pompa devrini düşürrsem performans azalmazmı
hatta bir saniye bekleyin video atayımGerilmeyin hocam pompa sesi o. Dediğim gibi devir düşerse seste azalır yada biter. Benim msi sogutmada ve şuan kullandığım nzxt olanda vardı. Devir düşürünce ses gitti.
Hocam pompa da coil whine olmaz zaten sallamislar biraz.hatta bir saniye bekleyin video atayım
coil whine direk sıvı soğutmada olabilir dedilerHocam pompa da coil whine olmaz zaten sallamislar biraz.
şuan kulaklık kafamda değil bu sesi duyuyorum Yani ses geliyorHocam pompa da coil whine olmaz zaten sallamislar biraz.
Coil whine yüksek frekanslarda bobinlerde oluşan bir ses. Pompa da yüksek frekans yapabilecek bir durum yok bence. O nedenle pompanin çalışma sesisidir o.coil whine direk sıvı soğutmada olabilir dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan kulaklık kafamda değil bu sesi duyuyorum Yani ses geliyor
Coil whine yüksek frekanslarda bobinlerde oluşan bir ses. Pompa da yüksek frekans yapabilecek bir durum yok bence. O nedenle pompanin çalışma sesisidir o.