Sıvı soğutmadan gelen coil whine sesi

Americano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
merahbalar sıvı soğutmamdan coil whine sesi geliyor fanları bir temizlemek istiyorum neyle temizleyebilirim şimdiden teşşekkürler

Pompadan geliyor olmasın o ses. Eğer öyleyse deviri biraz düşünürseniz ses azalır. Ben öyle yaptım şuan sessiz çalışıyor.
Pompadanmı tam emin değilim fakat başka forumlarda açtığımda cool whine az var dediler gerildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pompadan geliyor olmasın o ses. Eğer öyleyse deviri biraz düşünürseniz ses azalır. Ben öyle yaptım şuan sessiz çalışıyor.
Pompa devrini düşürrsem performans azalmazmı

Pompadanmı tam emin değilim fakat başka forumlarda açtığımda cool whine az var dediler gerildim
Gerilmeyin hocam pompa sesi o. Dediğim gibi devir düşerse seste azalır yada biter. Benim msi sogutmada ve şuan kullandığım nzxt olanda vardı. Devir düşürünce ses gitti.

Gerilmeyin hocam pompa sesi o. Dediğim gibi devir düşerse seste azalır yada biter. Benim msi sogutmada ve şuan kullandığım nzxt olanda vardı. Devir düşürünce ses gitti.
Sıvı soğutmadan cool whine olması aklım almıyor trollendimi düşünüyorum ilkkez böyle bir şey duydum

Pompa devrini düşürrsem performans azalmazmı
Anakart da Smart fan özelliği varsa onu da açabilirsiniz. Ayrıca dereceye göre düşürün zaten derece yükselince tam performansa geçer. Fanlar da hızlı döneceğinden o ses daha az rahatsız eder.

hatta bir saniye bekleyin video atayım

coil whine direk sıvı soğutmada olabilir dediler

şuan kulaklık kafamda değil bu sesi duyuyorum Yani ses geliyor
Coil whine yüksek frekanslarda bobinlerde oluşan bir ses. Pompa da yüksek frekans yapabilecek bir durum yok bence. O nedenle pompanin çalışma sesisidir o.

Coil whine yüksek frekanslarda bobinlerde oluşan bir ses. Pompa da yüksek frekans yapabilecek bir durum yok bence. O nedenle pompanin çalışma sesisidir o.
video yükledim buyrun bakın

@cLarq @55superx bakarmısınız hocam

@tsmsk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,518
Üyeler
186,742