Xkraltr5333
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 600
Arkadaşlar corsair void elite stereo kulaklıpını almayı düşünüyorum. Sizin de önerileriniz varsa bu fiyat bandında gaming kulaklık önerir misiniz ?
Blackshark v2 x bu mu ?Razer markasının bi kulaklığını öneriyordu arkadaşlar ama bulamadım. Kulaklığı satan yer bana pek güven vermediği için riske atmayıp seçmiş olduğun kulaklığın siparişini verdim.
bumu acaba ? https://www.hepsiburada.com/razer-b...3swr_eN2vbnfrGSB3vsaAl-vEALw_wcB&gclsrc=aw.dsRazer markasının bi kulaklığını öneriyordu arkadaşlar ama bulamadım. Kulaklığı satan yer bana pek güven vermediği için riske atmayıp seçmiş olduğun kulaklığın siparişini verdim.
Evet o
Corsairden memnun musun ?
Ya hocam ben biraz takıntılıyım kablosunun full yeşil olmasından dolayı almam bu kulaklığı başka bir öneririniz var mıdır ?Evet o
hocam markaya takılmayın kulaklık alırken beğendiğiniz kulaklığın db özelliğine bakın ve mm sürücülerine bakınız.Corsairden memnun musun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya hocam ben biraz takıntılıyım kablosunun full yeşil olmasından dolayı almam bu kulaklığı başka bir öneririniz var mıdır ?
yeşil diye neden almıyorsunuz?Corsairden memnun musun ?
Ya hocam ben biraz takıntılıyım kablosunun full yeşil olmasından dolayı almam bu kulaklığı başka bir öneririniz var mıdır ?
yeşil diye neden
Gözüme hitap etmiyor. Peki sizce corsair mi razer mi ?yeşil diye neden almıyorsunuz?
Ben pek anlamıyorum o yüzden sordumhocam markaya takılmayın kulaklık alırken beğendiğiniz kulaklığın db özelliğine bakın ve mm sürücülerine bakınız.
bence razer kabloyu siyaha boyarsınız olur biter :]Gözüme hitap etmiyor. Peki sizce corsair mi razer mi ?
Ben pek anlamıyorum o yüzden sordum
Evet ama şu an atılan yerle aynı değildi sanırım benim baktığım. 565 TL gibi bir fiyatı vardı diğer satan mağazanın.Blackshark v2 x bu mu ?
Mantıklı razer diyorsunuz yanibence razer kabloyu siyaha boyarsınız olur biter :]