Bmw 520i vs tesla model 3

ErkanOCAK

80+
Reaksiyon skoru
111
Bütçe
1200000
Sizce hangisi daha mantıklı olur benim bu aralar elektirikli arabalara bir merakım oldu 520 de güzel araba ama tesla otonom sürüş, tablet, kablosuz şarj,ucuz enerji bakımından daha üstün ancak türkiyede mantıklı mıdır istanbul da gayet her yerde var elektirikli şarj istasyonları hemde dc şeysinden

Sizce hangisi daha mantıklı olur benim bu aralar elektirikli arabalara bir merakım oldu 520 de güzel araba ama tesla otonom sürüş, tablet, kablosuz şarj,ucuz enerji bakımından daha üstün ancak türkiyede mantıklı mıdır istanbul da gayet her yerde var elektirikli şarj istasyonları hemde dc şeysinden
520 de depo 1000 tl ye fulleniyor 100tl lambayı söndürmüyor

Tesla güzel ama BMW nin adı yeter

tabikide tesla

Tesla mantıklı maddi yönden vs ancak bir süre sonra çok zevksiz gelir diye düşünüyorum sürmesi

520'ye benzin dayanmaz bu devirde. Bütün paranızı benzine vermeye hazır olun derim eğer sık sık kullanıyorsanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bmw alırsanız sanayiden çıkamazsanız
98 model 320 mi alıyor dostum?

depo fullemek için 1000 tl var ise bmw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,454
Üyeler
187,680
Son üye