mouse için hızlı yardımcı olurmusunuz ?

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
ya ben 400 tl butcem var razer v2 mouse var onu kullanamıyorum ozellıklerı baya ıyı oldugu ıcın alısamadım 5 6 aydır halan daha ergonomısı bloody a90 veya w90 benzeyen mouse arıyorum dırek w90 mı alıyım yada bana hızlıcana bu fıyata en kalıtelı en ergonomılı mouse onerırmısınız ?

ya ben 400 TL butcem var razer v2 mouse var onu kullanamıyorum ozellıklerı baya ıyı oldugu ıcın alısamadım 5 6 aydır halan daha ergonomısı bloody a90 veya w90 benzeyen mouse arıyorum dırek w90 mı alıyım yada bana hızlıcana bu fıyata en kalıtelı en ergonomılı mouse onerırmısınız ?
M700 3389 al connect game den o fiyata ustune yok

https://www.itopya.com/hyperx-pulsefire-pro-rgb-optik-gaming-mouse_u7394

hangısını almam benım ıcın yararlı olur ?

ya ben 400 TL butcem var razer v2 mouse var onu kullanamıyorum ozellıklerı baya ıyı oldugu ıcın alısamadım 5 6 aydır halan daha ergonomısı bloody a90 veya w90 benzeyen mouse arıyorum dırek w90 mı alıyım yada bana hızlıcana bu fıyata en kalıtelı en ergonomılı mouse onerırmısınız ?
Rival 3 Wireless kullanıyorum ve satıyorum düşünürsen.

bu mouse hangı tutus daha ıyı palm tutuyorum ben ve rdv2 gıbımı bu mouse bılgısayardakı performansı ?
Sensör M700 ile aynı ancak ortalama 115 gram falan hissedersin. Diğer mouse 67 gram aralarında 50 gram fark var. Ağır bir mouseden geçersen pek bir farkı olmayacak sensör güzel. Alınabilir.

Razer V2 diye mouse yok. El boyutunu belirt.

Geri