Epic Games 130tl kupon sepetim nasıl?

kaerxc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,964
içine Crysis remastered trilogy, kena bridge of spirits, rainbow six siege deluxe ve ekstradan 1 TL lik hamsterdam diye bi oyun ekledim. nasıldır önerileriniz var mı 70 TL yi geçmeyecek?

İndirim ne zaman bitiyor

içine Crysis remastered trilogy, kena bridge of spirits, rainbow six siege deluxe ve ekstradan 1 TL lik hamsterdam diye bi oyun ekledim. nasıldır önerileriniz var mı 70 TL yi geçmeyecek?
Rdr yoksa rdr al
Metro serisi + mount and blade de alabilirsin
Metro serisini siddetle tavsiye ederim
Metro serisi + gta falan da alabilirsiniz

Rdr yoksa rdr al
Metro serisi + mount and blade de alabilirsin
Metro serisini siddetle tavsiye ederim
Metro serisi + gta falan da alabilirsiniz
rdr ps4ümde var metro gibi oyunlar pek tarzım değil GTA var zaten mount and blade belki olabilie

Ben rdr2+ cyberpunk almayı düşünüyorum. 144tl yapıyor ama değer sanki

Crysis remastered trilogy var olan oyunların sadece grafik gelişimini içeriyor dimi

yessir

aldım bu sepeti

Crysis Game Pass'te var zaten.

SAKIN R6'yı Epic Games'den indirmeyin, Ubisoft hesabınızla Epic hesabınızı bağlayın ve Ubisoft'un uygulamasından indirin oyunu. Aksi taktirde Ubisoft'tan bir daha indirmenizi isteyecek sonra siz de buraya konu açacaksınız ve binlerce "Epic R6'yı Ubisoft'ta görmüyor" konularının arasına bir tane daha eklenecek... Dikkat edin buna.

Ea Desktop bozuk açamama ihtimali yüksek hocam
Bende de açılmıyordu. Sorun şu ki EA Play'i Game Pass kendisi kuruyor. Kurdurmayın. Gidin EA'den exe'den kendiniz kurun. Ben öyle kurdum. Şimdi hiç sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri