uzun süredir güncelleme yapmadım sadece onu dışında bir sorun yok diye biliyorum sürücüdeKartınıza uygun ve onaylanmış sürücü yüklediğinizden emin misiniz?
nasıl düzelttiniz pekiKlasik AMD. Geçen bana da aynısı oldu sürücüyü kendi kendine sildi.
Hocam kızıyorlar bazen sitede ama gönül rahatlığıyla güncel driver kurup oyun oynayan AMD kullanıcısının çok olduğunu sanmıyorum. Wattman vs. her ihtimal var.Klasik AMD. Geçen bana da aynısı oldu sürücüyü kendi kendine sildi.
Maalesef öyle. Nvidia fersah fersah daha stabil bu konuda. Sırf bu yüzden 6600XT den önce 3060 Ti a ondan da 3060 a geçtim.Hocam kızıyorlar bazen sitede ama gönül rahatlığıyla güncel driver kurup oyun oynayan AMD kullanıcısının çok olduğunu sanmıyorum. Wattman vs. her ihtimal var.
Ben En Son Sürümü Kurup Rahatça Oynayabiliyorum Kartı Artık Çözdüm Birkaç Ayar Yapınca Sorun Teşkil Etmiyor.Hocam kızıyorlar bazen sitede ama gönül rahatlığıyla güncel driver kurup oyun oynayan AMD kullanıcısının çok olduğunu sanmıyorum. Wattman vs. her ihtimal var.
Sen genede ulu orta yerde Amd linçleme yapışırlar yakana.Hocam kızıyorlar bazen sitede ama gönül rahatlığıyla güncel driver kurup oyun oynayan AMD kullanıcısının çok olduğunu sanmıyorum. Wattman vs. her ihtimal var.