130 GÜNDE SAYISAL 240 BİN HEDEFİ YAPILABİLİR Mİ ?

Zoru geç, kolay bile. Lisede yaptığın gibi soruların yarısını cevaplasan sınavın zorluğuna göre 120-150 bin civarı geliyor. Biraz da çalışıp üzerine koyman yeterli.

Bu kadar kısa sürede 100 bine şaşıran arkadaşlara YÖK Atlas üzerinden ilk 1000'de kapatanların mezuniyet yıllarına bakmalarını tavsiye ediyorum.
Hocam link varsa atabilir misiniz ben bulamadım da

Öncelikle herkese esenlikler dostlarım hedefim sayısalda 240 bin bu kalan 130 günde sayısaldan 240 bin mümkün mü? Daha önce YKS girmiş ya da bilgisi olan dostlarım yardımcı olursanız sevinirim.​

240k ya gözün kapalı bile girersin.

Hocam 100k için nasıl çalışmalıyım.Yani bi taktik varmıdır.Ayt tyt birlikte mi ilerleyeyim.Nasıl yapayım ?
Bende yks'ye hazırlanıyorum şuanda.Taktiği falan yok bu işin. Sen nasıl rahat ediyorsan ,nasıl anlıyorsan öyle yapman gerek.

Öncelikle herkese esenlikler dostlarım hedefim sayısalda 240 bin bu kalan 130 günde sayısaldan 240 bin mümkün mü? Daha önce YKS girmiş ya da bilgisi olan dostlarım yardımcı olursanız sevinirim.​

kolay girersin allahın izniyle

Başlayın hocam, OBP kaç?

Olabildiği kadar soru çöz farklı soru tiplerine hakim olmak çok önemli.

122 gün kaldı, bu süreç içerisinde bile yapılabilir. Hedefiniz ciddi yüksek bir hedef değil.

Yapılır

Geri