Vodafonedaki fiyatların çoğu +15 tl pahalı şu an , 15 liralık kod veriyolar aynıya geliyor.Arkadaşlar merhabalar nerelerden vp alabilirim ucuz bir şekilde. Vodafone 1200vp yi 75 TL ye satıyor. Başka nerelerden alabilirim
Kod çalışmama vs konusunda iade yaparlarmi![]()
Valorant VP Fiyatları - Hemen Valorant VP Satın Al - Ucuz VP
En ucuz Valorant VP fiyatları İtemSatış.com'da! Hemen tıkla ve indirimli Valorant Points satın al. 7/24 canlı destek ve taksitli ödeme seçenekleri burada!www.itemsatis.com
burdan toplamda 800 tl steam cüzdan aldım bir sorun olmadı direk kodu gönderiyorlar itemsatış eski bir sitedir güvenilirdirKod çalışmama vs konusunda iade yaparlarmi
Anladim çok sağol. Bir de bilgisayarı açmadım gece pazarına bakmadım daha yağmacı Vandal gelirse alicam. Kaç vp ye gelirburdan toplamda 800 TL steam cüzdan aldım bir sorun olmadı direk kodu gönderiyorlar itemsatış eski bir sitedir güvenilirdir
Bana 1000 küsür vp'ye geldiAnladim çok sağol. Bir de bilgisayarı açmadım gece pazarına bakmadım daha yağmacı Vandal gelirse alicam. Kaç vp ye gelir
Trendyol 1200 vp 60 TL.Arkadaşlar merhabalar nerelerden vp alabilirim ucuz bir şekilde. Vodafone 1200vp yi 75 TL ye satıyor. Başka nerelerden alabilirim
onda tam bi bilgim yok ama şans ya bana baş çıktıAnladim çok sağol. Bir de bilgisayarı açmadım gece pazarına bakmadım daha yağmacı Vandal gelirse alicam. Kaç vp ye gelir
Merhaba bir sorum olucakti. Bu soru için yeni konu açmaya gerke duymadım güncelleme yapıyor Windows ve yaklaşık 10dk dir %100 kaldı.onda tam bi bilgim yok ama şans ya bana baş çıktı
Monda tam bi bilgim yok ama şans ya bana baş çıktı