30.000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi.

Ben fps oyunu oynayan biri değilim. Daha çok hikayeli oyunlar üzerinden gidiyorum. O yüzden curve lü monitör tercihim değildir. maksimum 144 hz de tutup ekranı minimum 32 inch istiyorum. Bütçeyi biraz zorlayacağım
Hikayeli oyun oynuyorsanız mantıklı 144 aşağısı almayın derim.

https://www.gaming.gen.tr/urun/1087...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Fiyat toplamı 27.770 TL yapıyor. İstersen 30K’lık bütçeyi zorlar üzerine bir şey katarsın yada bu şekilde bütçeni daha fazla zorlamadan canavar gibi bir sistemi kullanmaya başlarsın.
Bu monitörü almayı düşündüğümde fiyatı 1800TL idi şimdi ise 3000TL...

Öncelikle teşekkürler. Bu siteden mi alacağım bu bilgisayarı? özelleştirme yapılabiliyor mu çünkü ek olarak HDD eklemek istiyorum depolama alanı için. İkinci sorum ise geleceğe dönük bir sistem değil mi bu? yani ilerde parçaları upgrade ederken bir sorun yaşamam?
Özelleştirme yapamıyorsunuz ancak satıcıyla iletişime geçerseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
İleriye dönük bir sistem evet. Zaten bu haliyle minimum 4 yıl tam performans hizmete hazır.

Ben fps oyunu oynayan biri değilim. Daha çok hikayeli oyunlar üzerinden gidiyorum. O yüzden curve lü monitör tercihim değildir. maksimum 144 hz de tutup ekranı minimum 32 inch istiyorum. Bütçeyi biraz zorlayacağım
32" + 144Hz'de bu monitörü öneririm.

Geri