🔥İndirim MSI Aero Gtx 1660S ITX 478 Dolar! / AmazonJP

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Vergiler sahil toplam 55 bin 363 japon yenine denk geliyor.
Dolar cinsinden 478 dolar, TL cinsinden ise ortalama 6500TL'ye denk.
TR'de fiyat farkı oldukça fazla görüldüğü gibi.
Amazon JP'yi bilmeyen arkadaşlar için, genelde bir hafta içinde kargo elinize ulaşıyor.
Gönderici ve satıcı amazon olduğu için vergiyi satın alma ekranında ödüyorsunuz, kapıda herhangi bir vergilendirme olmuyor.
Alanlara hayırlı olsun şimdiden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

https://www.amazon.co.jp/-/en/GeFor...kakce.com/ekran-karti/gtx-1660-super,1,1.html
Amazon JP'yi bilmeyen arkadaşlar için, genelde bir hafta içinde kargo elinize ulaşıyor.
Gönderici ve satıcı amazon olduğu için vergiyi satın alma ekranında ödüyorsunuz, kapıda herhangi bir vergilendirme olmuyor.

@Abdullah Hacıgül
https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-gtx-1660-super-aero-ekran-karti-6520.498682/ açılmış konum var

Vergiler sahil toplam 55 bin 363 japon yenine denk geliyor.
Dolar cinsinden 478 dolar, TL cinsinden ise ortalama 6500TL'ye denk.

@Abdullah Hacıgül
Dostum bu kart hep 47 bin Yen'di ki. Eksta bir indirim mi oldu şuan hâlâ 47bin çünkü

20 gündür bu fiyat zaten, geçen bi 41bin Yen e düşmüştü diye biliyorum.

Hmm ben hala pahalı görüyorum. Bütçesi kısıtlı olan için mantıklı ama garanti ve güç isteyen 3050 ye veya 6600 e yönelebilir 1000₺ fark ile. (Mining i katmadım)

Dostum bu kart hep 47 bin Yen'di ki. Eksta bir indirim mi oldu şuan hâlâ 47bin çünkü

20 gündür bu fiyat zaten, geçen bi 41bin Yen e düşmüştü diye biliyorum.
Genelde sürekli bakarım, denk gelmemiştim. Yine güzel fiyat dostum, 20 gündür bu fiyatta olması fiyatı kötü yapmaz.

Screenshot_2022-02-14-21-43-53-108_com.android.chrome.jpg

Geri