Aynen bunu önermeye gelmiştim.Bunun 20000mAh olanın kullanıyorum fiyat performans ürünü;
Anker PowerCore Select 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 12W+10W Çift Çıkışlı, Siyah, A1223 : Amazon.com.tr: Elektronik
Anker PowerCore Select 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 12W+10W Çift Çıkışlı, Siyah, A1223 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
neden hocam?Aynen bunu önermeye gelmiştim.
Xiaomi ve Redmi tercih etme gafletinde bulunmayın.
Saçma sapan sorunlar çıkabiliyor hocam. Ben 10000 mAh'lığını aldım, durduk yere şarjı yarıda kesmeye başladı. Garantiye yolladım yenisini verdiler. Yenisinde de aynı sorun var, bu defa yarıda kesmiyor da %95'lerde kesiyor. Forumlarda olsun çevremde olsun o kadar çok şikayet var ki.neden hocam
Hem cihaz genel olarak kalitesiz hemm de Xiaomi mağazası haricindeki satıcıların büyük çoğunluğu çakmasını satabiliyor hocam.neden hocam?
Aynen bunu önermeye gelmiştim.
Xiaomi ve Redmi tercih etme gafletinde bulunmayın.
iPhone için de kullanılabilir mi ?Bunun 20000mAh olanın kullanıyorum fiyat performans ürünü;
Anker PowerCore Select 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 12W+10W Çift Çıkışlı, Siyah, A1223 : Amazon.com.tr: Elektronik
Anker PowerCore Select 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 12W+10W Çift Çıkışlı, Siyah, A1223 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Kullanılır fakat hızlı şarj desteği yok hocam.iPhone için de kullanılabilir mi ?
Ohoo onda direk hızlı şarj yok ki. Ben direk iPhone 7'i benim 67w hızlı şarj ile şarj ettim gayette normal şarj ediyordu. Ki iPhone 6 bunun 2 nesil altı.iphone 6 modelleri için yeterliyse sorun değil hocam
bu anker powercore iphone 6 için uygun değil mi yaniOhoo onda direk hızlı şarj yok ki. Ben direk iPhone 7'i benim 67w hızlı şarj ile şarj ettim gayette normal şarj ediyordu. Ki iPhone 6 bunun 2 nesil altı.