4-5 fps fark var diye biliyorum ggdr6 5-6 fps daha fazla verir ggddr5 biraz daha fazla güç harcargddr5 ile gddr6 gtx 1660 arasındaki fark nedir?
evet ancak aradaki farka bağlı 1kdan az varsa 6yı alınyani gddr5 alınır değil mi?
arada 200-300 tl varsa gddr6 alınır 300 den fazlaysa gddr5 daha mantıklıyani gddr5 alınır değil mi?
Belli modellerde var. Asusun modelleri galiba.dostum gddr6 1660 var mı?
1660 super olmasın o
gddr6 belleklerin frekans hızı gddr5'e oranla daha çok yükseltilebiliyor da 1660 serisinde gddr6 bellek olduğunu bilmiyordumBelli modellerde var. Asusun modelleri galiba.
Çok bi fps fark etmez. Ama bellek kanadında bir tık rahatlama olacağı için frekans yükseltilirse FPS artacaktır.
Asusun belli modellerinde vardı. Bende ilk başta şaşırmıştım. Sonra araştırınca gerçekten olduğunu gördüm. Tuhaf bir şey gerçekten. Sonradan revize edilmiş galiba kartlar.GDDR6 1660 düz yok. 1650 var. GDDR6 1660 Super ve Ti' da var.
Ben göremedimAsusun belli modellerinde vardı. Bende ilk başta şaşırmıştım. Sonra araştırınca gerçekten olduğunu gördüm. Tuhaf bir şey gerçekten. Sonradan revize edilmiş galiba kartlar.
Ben göremedim