PSU VE EKRAN KARTI

Fsp 600w almani oneririm

Hepinize selam arkadaşlar bu PSU yu almayı düşünüyorum gtx960 ve fx8300 kullanıyorum fakat ekran kartının 8 pinlik güç besleme kablosu varmıdır anlamadım alırsam bi problem yaşarmıyım ?
Yardımcı olursanız sevinirim
Hakketlan c4 alsan daha zor patlar

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

c4 ne oluyor anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçem 250 TL arkadaşlar
Bomba teröristlerin kullandığı bomba cs de varya bonbayı biyere kuruyor bi süre sonra batlıyo

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepinize selam arkadaşlar bu PSU yu almayı düşünüyorum gtx960 ve fx8300 kullanıyorum fakat ekran kartının 8 pinlik güç besleme kablosu varmıdır anlamadım alırsam bi problem yaşarmıyım ?
Everest PSU kalitesizdir. arkadaşların dediği gibi C4 gibi :D
FSP,Sharkoon,Aerocool öneririm.

Çok haklısınız anladım fakat beni 5-6 ay idare edebilecek 250 tl max bütçeyle alabileceğim bi psu arıyorum

O zaman 250 lira bütçeye 2.el PSU öneririm iyi bir marka. Yine ileride değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Everest, Frisby ve türevleri gibi markalardan PSU almayın. Kalitesiz, sertifikasız güç kaynaklarıdır bunlar.
-
Buyurun
Bütçenin biraz üzerinde ama kaliteli bir PSU'dur.
400W yetermi bilmiyorum 400W bu PSU var.En kötü 500W almanız iyi olur,ancak bütçenizi aşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,993
Üyeler
187,912
Son üye
Saver
Geri