Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Aldım

HP Kullanıcısı

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,037
Merhaba. Aslında erkenden konu açacaktım ama technopat'i bekledim cevap gelmeyince buraya açmak istedim :D

Bu hata 1 Ocak'ta yaşandı.

Intel HD 3000 sürücüsünü yükledikten sonra bilgisayarımı yeniden başlattım. Bilgisayar açıldı. Sonra normal kapatıp açtığımda KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR adında mavi ekran hatası aldım. İlk kez bu hatayı yaşadım.

Nasıl çözebilirim?

Minidump dosyası : MINIDUMP

Son düzenleme:
Merhaba. Aslında erkenden konu açacaktım ama technopat'i bekledim cevap gelmeyince buraya açmak istedim :D

Bu hata 1 Ocak'ta yaşandı.

Intel HD 3000 sürücüsünü yükledikten sonra bilgisayarımı yeniden başlattım. Bilgisayar açıldı. Sonra normal kapatıp açtığımda KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR adında mavi ekran hatası aldım. İlk kez bu hatayı yaşadım.

Nasıl çözebilirim?

Minidump dosyası : MINIDUMP
Herkese açık olarak paylaşın, kilitli dosya.

Format atabilir veya depolama birimini değiştirirseniz düzelebilir. Ama kesin çözüm değil galiba.

kullandığın ssd nedir? 15 ocakta yaşayıp 1 daha yaşamadıysan 1 aydır sorunsuz çalışıyor mu o zaman? yoksa sürekli hata alıyor musun?

Diskte bad sector var galiba, test edin ve sonuçları bizimle paylaşın :
İndirdikten sonra kırmızı ile işaretlediğim alanların aynı olduğundan emin olun ve testi başlatın.

Screenshot_16.png

kullandığın ssd nedir? 15 ocakta yaşayıp 1 daha yaşamadıysan 1 aydır sorunsuz çalışıyor mu o zaman? yoksa sürekli hata alıyor musun?
SSD kullanmıyorum HDD kullanıyorum markasını atacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diskte bad sector var galiba, test edin ve sonuçları bizimle paylaşın :
İndirdikten sonra kırmızı ile işaretlediğim alanların aynı olduğundan emin olun ve testi başlatın.

Alıntıyı görüntüle
Tamamdır. İsim bitsin atacağım.

Technopatta mavi ekran hatası için konu açtın ama cevap gelmedi. İlginç. Havada harcardılar oysaki. Yener999 bile bakmadı mı?

Geri