Erkek Deodorant Önerisi

Erkek adam Byredo Bal D Afrique kullanır diyorlar doğru mu bilmem, ama kokusu güzel alabilirsin.

nivea black x white invisible fresh
axe africa

Bugün sipariş vereceğim bide Amazonia olanı çıkmış hangisini alayım diye karar veremiyorum
Geç kaldın, normal mağazalarda en az 35 TL ye satılıyor konu açıldığı zaman 19 TL idi şuan Amazon'da 30 TL. Amazonia olanını kullanmadım ama deep dimension hoş kokuyor alabilirsin

Arkadaşlar Farklı bir deodorant a geçmeyi düşünüyorum da güzel ve kalıcı kokulu deodorant öneriniz varmı ? Şuan Rexona Motion Sense Xtra Cool kullanıyorum çok güzel ve insanı etkileyen bir kokusu var yinede farklı kokular da denemek istiyorum. Öneriniz varmı ?

Birkaç kişi Rexona Invisible ice fresh önerdi sizce bu nasıl ?
Ben Mentor Adventure kullanıyorum kokusu çok güzel kalıcılıkta orta halli a101 de 10 TL .D

Aldım kokmuyor :( sıkınca kokuyor sıktıktan sonra koku yok.
Deodorant buram buram koksun diye icat edilen bir şey değil zaten, önceki mesajımda da anlatmaya çalışmışım anlaşılmamış.

"Odour" koku demek. De-odour kokuyu yok eden, def eden anlamına geliyor. Koku kalsın istiyorsanız parfüm kullanacaksınız. Deodorant sadece ter kokmayı önler. O da bir dereceye kadar. Düzenli duş alıp temiz kıyafet giymiyorsanız en iyi deodorant bile fayda etmez.

Geri