Türknet için modem ayarı

Reaksiyon skoru
71
Merhabalar Tp link Td-864w modem kullanıyorum.İnternetimi ttnetten türknete geçirdim.İşlemlerim onaylandı modem ayarı yapmaya çalışıyorum.İnternetten izlediğim video ile bire bir ayar yaptım fakat hala internetim gelmedi.Onların mı açması gerekiyor yoksa kurulumda hata mı yaptım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.(kullanıcı adı ve şifreyi bana eposta ile gönderilen turknetin uygulamasına giriş yaptığım kullanıcı adı ve şifreyi yazdım )

Modeme girdiğiniz k. Adı ve şifre farklı. Siteden bulabilirsiniz.

Merhabalar Tp link Td-864w modem kullanıyorum.İnternetimi ttnetten türknete geçirdim.İşlemlerim onaylandı modem ayarı yapmaya çalışıyorum.İnternetten izlediğim video ile bire bir ayar yaptım fakat hala internetim gelmedi.Onların mı açması gerekiyor yoksa kurulumda hata mı yaptım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.(kullanıcı adı ve şifreyi bana eposta ile gönderilen turknetin uygulamasına giriş yaptığım kullanıcı adı ve şifreyi yazdım )
O olmayacak. İsim@turknet gibi olması gerekiyor sanırsam. Arayıp sorabilirsiniz.

Ip protokol kısminın ipv4 veya ipv6 dan biri olması önemli mi ? Kullanıcı adı ve şifreyi aldım denedim yine olmadı her ikisi de seçili bende .Bir tanesini seçeyi mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,931
Üyeler
186,815
Son üye
ida64
Geri