Yardım ASUS 24,5" VG259QR ?

KocaADAM

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
36
Bu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa 👍🏼 Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

???

Son düzenleme:
Bu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa 👍🏼 Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

???
Çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

Ben bu modeli almayı düşünüyorum yakın zamanda bakabilirsin. + olarak hem freesync hem de g-sync destekliyor.
İPS tercihimdir🙂

Linke dikkat etmemişim yeni görüyorum :) O da aynı modelin 165 hz versiyonu güzel monitör bence alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,321
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri