Bu sistem alınır mı????

Kardeşim şimdi foruma Gamegaraj ile ilgili düşünceler başlıklı konu aç 30dk bekle sonra yorumları babana okut baban alir
Kardeşim şöyle diyim babam hangisi daha ucuzsa ona yönelmeyi sever normalde gamegaraj sistemi 3800 TL, teknobiyotikede güvenmez, adam diyor teknosada varmı, hepsiburada teknobiyotik sistemini gösterdim tamam dedi fiyatı 4200 tl valla alırsa ya hepsi burada tbiyotk sistemi ya da vatandan rx 570li sistem

Kardeşim şöyle diyim babam hangisi daha ucuzsa ona yönelmeyi sever normalde gamegaraj sistemi 3800 TL, teknobiyotikede güvenmez, adam diyor teknosada varmı, hepsiburada teknobiyotik sistemini gösterdim tamam dedi fiyatı 4200 TL valla alırsa ya hepsi burada tbiyotk sistemi ya da vatandan rx 570li sistem
Knk baban dinlemez diye bişi yokki gamegaraj şuan daha ucuz aqa teknosadan alıyorsan alma zaten yani babanı dediğim şekilde ikna edebilirsin

Yo
Daha önce böyle bir PSU markası duymadım. Bence bütçeniz dahilinde b450 serisi anakartlı bir bilgisayar alabilirsiniz. Gerekirse babanıza almak istediğiniz site hakkında yazılan yorumları okutun forumdan. Bu yöntemin işe yaradığı arkadaşlar olmuştu :)
Yorumları bırak adama müşteri hizmetlerini ara istiyorsan diyom adam diyor telefonu kapattırır dolandırır diyor, en düşük fiyatlı olanı almak ister gamegrajda 3800,ama hepsi burada da 4200 o derece yani ne yapsam ne etsem

rx 570 li bulmaya calıs bence 5 fps fark ediyor 500 600 tl bosa verme

Knk baban dinlemez diye bişi yokki gamegaraj şuan daha ucuz aqa teknosadan alıyorsan alma zaten yani babanı dediğim şekilde ikna edebilirsin
Teknosadn almam zatende attığım sistem kötü mü gtx 1650 Super
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 570 li bulmaya calıs bence 5 fps fark ediyor 500 600 TL bosa verme
Yalnız gtx 1650 Super rx 570den daha iyi diye biliyorum

Yo
Yorumları bırak adama müşteri hizmetlerini ara istiyorsan diyom adam diyor telefonu kapattırır dolandırır diyor, en düşük fiyatlı olanı almak ister gamegrajda 3800,ama hepsi burada da 4200 o derece yani ne yapsam ne etsem
Maalesef bilemedim dostum. Umarım hayırlısı olur diyorum.

daha iyi

Attığım sistem kötü mü?
Ben 4000 liraya gamegarajdan ryzen 5 1600, GTX 1650 süper, 8 GB ram , biostar b450m-h anakart, 500 GB SSD li , 550watt PSU lu sistem toplayabilirken ki kasası 4 fanli; attığın linkteki ürünü almanı istemezdim.

Ben 4000 liraya gamegarajdan ryzen 5 1600, GTX 1650 süper, 8 GB RAM , biostar b450m-h anakart, 500 GB SSD li , 550watt PSU lu sistem toplayabilirken ki kasası 4 fanli; attığın linkteki ürünü almanı istemezdim.
Attığım linktede aynı özellikli farklı bir şey yok ki:d

Attığım linktede aynı özellikli farklı bir şey yok ki:d
Yanlış hatırlamıyorsam anakart modeli a320m, ben size b450 serisi önerdim ki 4.nesil AMD işlemcileri bile destekleyecek geleceğe yönelik bir kart, PSU sizin attığınızda 400w ben 550watt önerdim, SSD 240 GB benim attigimda 500 gb. Bunlar hafife alınacak farklar değil kardeşim ve daha ucuza aliyorsun benim attığımı.

zaten o 5 fps felan daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,739
Üyeler
185,792
Son üye