Kasamın RGB'sini değiştiremiyorum

Reaksiyon skoru
3
Merhaba, Corsair Carbide Spec-Delta RGB isimli bir kasam var. Kasamın RGB'sini değiştirmek istiyorum. Fakat, kasam iCUE desteklemiyor. Kasamın RGB'sini değiştirebilmek için yapabileceğim başka bir şey var mı?

Maalesef anakartında RGB girişi yok, bu yüzden de anakarta takamazsın. Mecbur kasanın kendi kontrolcüsü ile kontrol edeceksin.
Dostum biliyorsun bende aynı kasa var. B450M S2H ile kontrol edebilir miyim yoksa değiştirmek için illa kasa içinde uğraşmak zorunda mıyım ?

Dostum biliyorsun bende aynı kasa var. B450M S2H ile kontrol edebilir miyim yoksa değiştirmek için illa kasa içinde uğraşmak zorunda mıyım ?
B450M S2H'deki durum çok farklı hocam. 4 pin RGB girişi var ancak LED şeritler için olduğu söyleniyor ve 7 renk için. Bazı kişilere fanların RGB kablolarını oraya takıp denemesini söyledim sonuçlar biraz garip. Ya öndeki 3 fandan birisinin ışığı yanmıyor ya da az yanıyor. Onu geçtim sadece 7 renk yapabiliyorsun o da sabit veya nefes alma efekti olması lazım, gökkuşağı yok. Senden isteğim benim dediğim şeyleri senin de denemen ve olan şeyleri paylaşman. Yapabilirsen çok sevinirim. :giggle:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,389
Üyeler
192,704
Son üye
Mhmmt7
Geri