Doğum yeriniz neresi?

?_?

• Neresi?

Oylar: 5 50.0%
  • Neresi?

Oylar: 5 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10
gri beyaz siyah başka renk don mu giyilir kaan naptın.
yaklaşık 5dk dır konuya girip çıkıyorum ama konu ne ara don rengine geldi anlamadım(konu içinde konu doğdu)

Kesin bilgi kaan 11 yaşında en azından akranları gibi enes batur izlemiyor (umarım izlemiyordur)

Şapka olarakta Asus Tuf X570 WI-FI Takıyorum. Eldiven olarak ise 860 PRO
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nefret ediyorum.
Kaan şaka yapmıyorum yeğenimle yaşıtsın ve kendisi brawl stars videoları falan izliyor en azından seni kaybetmemişiz.

Knk brawl stars oyun güzel telefonda vakit geçirtiyo da video izleyeni ilk defa duydum videosu ney ki
Ne bilim bilmem ne kasa açılmı açtım bilmem kaç tl ne çıktı falan böyle şeyler oyun da tam 9-10 yaş kitlesine hitap ediyor çocuğu oynarken izledim taktik bilek gereksinimi falan sıfır sadece bir tane tuşa basarak oyunu oynuyor zamanında mgs 1-2 oynamaya çalışan ve beceremeyen çocuklardık biz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaan sen zamanında mgs 1-2 oynamaya mı çalıştın vay be kaan.

Ne bilim bilmem ne kasa açılmı açtım bilmem kaç TL ne çıktı falan böyle şeyler oyun da tam 9-10 yaş kitlesine hitap ediyor çocuğu oynarken izledim taktik bilek gereksinimi falan sıfır sadece bir tane tuşa basarak oyunu oynuyor zamanında mgs 1-2 oynamaya çalışan ve beceremeyen çocuklardık biz.
Knk öyle deme zaman geçirtiyo bilgisayar yokken ben oynuyorum 20k kupa var diye bırakamadjm

Foruma bi girdim Sevgilin var mı,Favori rengin,Doğum yerin filan.Ne oluyor? :D
Elazığ bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri