Furkan/CharuSs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
Kaan 'ın zevkleri değişikgri beyaz siyah başka renk don mu giyilir kaan naptın.
Kaan 'ın zevkleri değişikgri beyaz siyah başka renk don mu giyilir kaan naptın.
Aklımdan geçiyordu haBeni seviyor musunuz konularından sonra şimdi de bunlar moda oldu. Yakında TC'mizi de sorarlarsa şaşırmayacağım.
yaklaşık 5dk dır konuya girip çıkıyorum ama konu ne ara don rengine geldi anlamadım(konu içinde konu doğdu)gri beyaz siyah başka renk don mu giyilir kaan naptın.
Şapka olarakta Asus Tuf X570 WI-FI Takıyorum. Eldiven olarak ise 860 PROKaan 'ın zevkleri değişik
Nefret ediyorum.Kesin bilgi kaan 11 yaşında en azından akranları gibi enes batur izlemiyor (umarım izlemiyordur)
11 Yaşında burda olması iyi benceŞapka olarakta Asus Tuf X570 WI-FI Takıyorum. Eldiven olarak ise 860 PRO
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nefret ediyorum.
Kaan şaka yapmıyorum yeğenimle yaşıtsın ve kendisi brawl stars videoları falan izliyor en azından seni kaybetmemişiz.Şapka olarakta Asus Tuf X570 WI-FI Takıyorum. Eldiven olarak ise 860 PRO
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nefret ediyorum.
Aynen ya. Gıcık kapıyorumKaan şaka yapmıyorum yeğenimle yaşıtsın ve kendisi brawl stars videoları falan izliyor en azından seni kaybetmemişiz.
Knk brawl stars oyun güzel telefonda vakit geçirtiyo da video izleyeni ilk defa duydum videosu ney kiKaan şaka yapmıyorum yeğenimle yaşıtsın ve kendisi brawl stars videoları falan izliyor en azından seni kaybetmemişiz.
Ne bilim bilmem ne kasa açılmı açtım bilmem kaç tl ne çıktı falan böyle şeyler oyun da tam 9-10 yaş kitlesine hitap ediyor çocuğu oynarken izledim taktik bilek gereksinimi falan sıfır sadece bir tane tuşa basarak oyunu oynuyor zamanında mgs 1-2 oynamaya çalışan ve beceremeyen çocuklardık biz.Knk brawl stars oyun güzel telefonda vakit geçirtiyo da video izleyeni ilk defa duydum videosu ney ki
Knk öyle deme zaman geçirtiyo bilgisayar yokken ben oynuyorum 20k kupa var diye bırakamadjmNe bilim bilmem ne kasa açılmı açtım bilmem kaç TL ne çıktı falan böyle şeyler oyun da tam 9-10 yaş kitlesine hitap ediyor çocuğu oynarken izledim taktik bilek gereksinimi falan sıfır sadece bir tane tuşa basarak oyunu oynuyor zamanında mgs 1-2 oynamaya çalışan ve beceremeyen çocuklardık biz.
Reddit in telefon uygulaması varken niye velet oyunu indirip oynayayım.Knk öyle deme zaman geçirtiyo bilgisayar yokken ben oynuyorum 20k kupa var diye bırakamadjm