Bu ürün bendekikasam msi mag forge 100r içinden fan çoklayıcı kablosu çıkmadı .fan çoklayıcı kablosu almak istiyorum önerileriniz var mı
bu ürün alınır mıAlfais 4354 Flexa P5 5 Port Çıkışlı PWM Fan Çoklayıcı Çoğaltıcı 4 2 Pin Splitter Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4354 Flexa P5 5 Port Çıkışlı PWM Fan Çoklayıcı Çoğaltıcı 4 2 Pin Splitter Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu üründe de mi 1 tane 4 pin diğerleri 3 pinBu ürün bendeki
Evetbu üründe de mi 1 tane 4 pin diğerleri 3 pin
Evet aynıbu ürün ile aynı mantıkta mıAkasa AK CBFA03 45 Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Akasa AK CBFA03 45 Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ben bu 3 pin olayını anlamadım hocam ya 4 pin fan 3 pinde çalışıyor muEvet aynı
Hocam sizin girişleriniz nasıl atar mısınız?ben bu 3 pin olayını anlamadım hocam ya 4 pin fan 3 pinde çalışıyor mu
ya aga çalışıyor sıkıntı yok sen al sorun yaşarsan yaz banaben bu 3 pin olayını anlamadım hocam ya 4 pin fan 3 pinde çalışıyor mu
tamamya aga çalışıyor sıkıntı yok sen al sorun yaşarsan yaz bana
hocam 3 tane 4 pin fan var anakartımda 1 tane fan girişi var cpu fan hariç sys_fan galibaHocam sizin girişleriniz nasıl atar mısınız?
Hocam sys fana takip kullanırsınız çoklayıcıyı sıkıntı olmaz merak etmeyintamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 3 tane 4 pin fan var anakartımda 1 tane fan girişi var cpu fan hariç sys_fan galiba
eyvallah hocam ürünü alıyorum bir sıkıntı çıkarsa yazarımHocam sys fana takip kullanırsınız çoklayıcıyı sıkıntı olmaz merak etmeyin
Hocam sizin üründe fanları kontrol edebiliyor muyuz ?Hocam sys fana takip kullanırsınız çoklayıcıyı sıkıntı olmaz merak etmeyin