Donanım Arşivi G4 Çıktı 🔥

Ben tek tek 3500-4000₺ ye toplanıyor demedim. Bunu önceki yorumumu okuyarak görebilirsin. Hazır sistemlerde ekran kartını çıkarınca kalan sistemler 3500-4000₺ye denk geliyor dedim ve birebir gözlerinle görerek şahit olman için link attım. Gördüğünü inkar edip üzerine birde insanların aklını bulandırdığımı söylüyorsan cidden yazık.

Sadece kendi görüşümü bildirdim ve kanıtlarıyla birlikte sundum. Söylediğimin birebir kanıtınıda gösterdim. Kimsenin aklını falan bulandırdığım yok.
Adamlar 4k'ya ekran kartsız sistemi toplamıyorlar @Abdullah Hacıgül 'ün dediği gibi ekran kartına daha çok indirim yapıyorlar ekran kartsız sistem 6k fln gibi düşün dediğin mantıklı değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Msi itx tek fanlı gelirse iade edebiliyormuyuz acaba 😁

Ben tek tek 3500-4000₺ ye toplanıyor demedim. Bunu önceki yorumumu okuyarak görebilirsin. Hazır sistemlerde ekran kartını çıkarınca kalan sistemler 3500-4000₺ye denk geliyor dedim ve birebir gözlerinle görerek şahit olman için link attım. Gördüğünü inkar edip üzerine birde insanların aklını bulandırdığımı söylüyorsan cidden yazık.

Sadece kendi görüşümü bildirdim ve kanıtlarıyla birlikte sundum. Söylediğimin birebir kanıtınıda gösterdim. Kimsenin aklını falan bulandırdığım yok.
Dostum gerçekten de bak işine ekran kartını çıkart bakalım onu satın alabiliyor musun? boş boş şeyler yazıp insanları oyalama TR'nin en iyi fiyata en iyi RTX 3050 ekran kartlı sistemini yapıcam adamın biri çıkıp abuk sabuk şeyler konuşacak yok öyle emeği cahilce kötülemek.

Sen ekran kartını 8500'e satabileceğini mi sanıyorsun adam gider sıfır alır o fiyata
mantık yanlış arkadaşın netten sıfırına bakıyor diyor ki sistem 3500e geliyor :D kim veriyor acaba 2060a şuan 8500tl.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,107
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri