200 e 200 olması kötü mesela ben adanadayım webden alamadım ankara yamı gideyim ? yani biraz saçma olmuş açıkçası200 su normal magazalar için
200 u web.
EDİT:Kendi fikrimi sundum
200 e 200 olması kötü mesela ben adanadayım webden alamadım ankara yamı gideyim ? yani biraz saçma olmuş açıkçası200 su normal magazalar için
200 u web.
Adamlar 4k'ya ekran kartsız sistemi toplamıyorlar @Abdullah Hacıgül 'ün dediği gibi ekran kartına daha çok indirim yapıyorlar ekran kartsız sistem 6k fln gibi düşün dediğin mantıklı değilBen tek tek 3500-4000₺ ye toplanıyor demedim. Bunu önceki yorumumu okuyarak görebilirsin. Hazır sistemlerde ekran kartını çıkarınca kalan sistemler 3500-4000₺ye denk geliyor dedim ve birebir gözlerinle görerek şahit olman için link attım. Gördüğünü inkar edip üzerine birde insanların aklını bulandırdığımı söylüyorsan cidden yazık.
Sadece kendi görüşümü bildirdim ve kanıtlarıyla birlikte sundum. Söylediğimin birebir kanıtınıda gösterdim. Kimsenin aklını falan bulandırdığım yok.
dur kral önce ben bende mi sıkıntı var sende mi hangisiBaşkasına cevap yazıyordum bu mesaj yarım kaldı tamamlayamadım.
tamamdır çözdük kb bakma la dedim fiyatı mı yanlış gördüm benben 2060 sistem için dediniz sandım. Çünkü ben 2060 sistem için bahsediyordum.
bendede şuan o korku var ama nasipte varsa alırım ya200 e 200 olması kötü mesela ben adanadayım webden alamadım ankara yamı gideyim ? yani biraz saçma olmuş açıkçası
EDİT:Kendi fikrimi sundum
2060 a kim 8500 veriyor dostum müşteri bul elimdekileri vereyim sıfır sistemlerden çıkmaITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İçindeki ekran kartı 8.500₺ den satılıyor. Sistem 4.200₺ ye denk geliyor. Alabilirsin
Sen ekran kartını 8500'e satabileceğini mi sanıyorsun adam gider sıfır alır o fiyataITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
İçindeki ekran kartı 8.500₺ den satılıyor. Sistem 4.200₺ ye denk geliyor. Alabilirsin
edersin kanka ben çok iade yaptım itopya ileMsi itx tek fanlı gelirse iade edebiliyormuyuz acaba
Dostum gerçekten de bak işine ekran kartını çıkart bakalım onu satın alabiliyor musun? boş boş şeyler yazıp insanları oyalama TR'nin en iyi fiyata en iyi RTX 3050 ekran kartlı sistemini yapıcam adamın biri çıkıp abuk sabuk şeyler konuşacak yok öyle emeği cahilce kötülemek.Ben tek tek 3500-4000₺ ye toplanıyor demedim. Bunu önceki yorumumu okuyarak görebilirsin. Hazır sistemlerde ekran kartını çıkarınca kalan sistemler 3500-4000₺ye denk geliyor dedim ve birebir gözlerinle görerek şahit olman için link attım. Gördüğünü inkar edip üzerine birde insanların aklını bulandırdığımı söylüyorsan cidden yazık.
Sadece kendi görüşümü bildirdim ve kanıtlarıyla birlikte sundum. Söylediğimin birebir kanıtınıda gösterdim. Kimsenin aklını falan bulandırdığım yok.
8500₺ ye kim aliyor yaITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Neden?R5 3600 kullanıldığı için almayacağım.
mantık yanlış arkadaşın netten sıfırına bakıyor diyor ki sistem 3500e geliyor kim veriyor acaba 2060a şuan 8500tl.Sen ekran kartını 8500'e satabileceğini mi sanıyorsun adam gider sıfır alır o fiyata