Neden güzel yazı yazamayız?

Hefn

80+
Reaksiyon skoru
165
Merak ettiğimden soruyorum, önceden yazısı çirkin olupta sonradan güzelleştirebilenler nasıl güzelleştirdi?
Deftere sanki bakmadan yazıyormuş gibi hissediyorum, bir harfim uzun, bir harfim kısa.

Bu biraz vakitle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Yazarken bir şeyi yetiştirmeye çalışan her öğrenci-meslek gruplarının yazıları özensiz ve kötüdür. Yazı yazarken amacın ne olduğu burada biraz önem taşıyor :D

Bu biraz vakitle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Yazarken bir şeyi yetiştirmeye çalışan her öğrenci-meslek gruplarının yazıları özensiz ve kötüdür. Yazı yazarken amacın ne olduğu burada biraz önem taşıyor :D
Yani güzel oluyor lakin bu seferde hızım çok düşüyor. Ortası yokmu?

Yani güzel oluyor lakin bu seferde hızım çok düşüyor. Ortası yokmu?
Bir doktorun güzel yazdığını ben hiç görmedim ya da iyi bir yazı sanatçısının da acele ettiğini :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Hefn
Yanlış öğrenilen bir şeyi düzeltmek çok zordur. Yıllarca kötü yazdıktan sonra onu düzeltmek de zordur diye düşünüyorum

Benim yazım aşırı kötü.
Yazmak istemediğim için tamamen.
Sınav kağıdımı okumuşluğum var:ROFLMAO:

• Beğen
Reaksiyonlar: Hefn
Yanlış öğrenilen bir şeyi düzeltmek çok zordur. Yıllarca kötü yazdıktan sonra onu düzeltmek de zordur diye düşünüyorum
Yokmu bunun okulu falan ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim yazım aşırı kötü.
Yazmak istemediğim için tamamen.
Sınav kağıdımı okumuşluğum var:ROFLMAO:
Hocam benim yazım okunuyor ama gerçekten iğrenç duruyor. Gözüm kapalı yazıyormuş gibi hissediyorum

Pratikle alakalı güzel yazmak için pratik yaptın mı hiç? Ben güzel arapça ya da Türkçe el yazısı yazabilmek için oturdum sayfalarca yazı kitabı üzerinde çalışma yapmıştım. Pratik yaparsan en güzel şekilde yazabilirsin. her şey emek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri