Yani güzel oluyor lakin bu seferde hızım çok düşüyor. Ortası yokmu?Bu biraz vakitle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Yazarken bir şeyi yetiştirmeye çalışan her öğrenci-meslek gruplarının yazıları özensiz ve kötüdür. Yazı yazarken amacın ne olduğu burada biraz önem taşıyor![]()
Bir doktorun güzel yazdığını ben hiç görmedim ya da iyi bir yazı sanatçısının da acele ettiğiniYani güzel oluyor lakin bu seferde hızım çok düşüyor. Ortası yokmu?
Yokmu bunun okulu falan yaYanlış öğrenilen bir şeyi düzeltmek çok zordur. Yıllarca kötü yazdıktan sonra onu düzeltmek de zordur diye düşünüyorum
Hocam benim yazım okunuyor ama gerçekten iğrenç duruyor. Gözüm kapalı yazıyormuş gibi hissediyorumBenim yazım aşırı kötü.
Yazmak istemediğim için tamamen.
Sınav kağıdımı okumuşluğum var![]()
Ben bakmadan yazıyorum baksam da bir şey değişmediği içinHocam benim yazım okunuyor ama gerçekten iğrenç duruyor. Gözüm kapalı yazıyormuş gibi hissediyorum
Bende de öyle fakat paragraftan çıkıyorum bu seferdeBen bakmadan yazıyorum baksam da bir şey değişmediği için![]()
Ben hızlansam da yavaşlasam da bakmasam da baksam da aynı yazıyorum.
Genel olarak yazım ortalamanın üstünde.
Şanslıyım sanırım bu konuda.
S-siz paragraf falan filan?Bende de öyle fakat paragraftan çıkıyorum bu seferde![]()